Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az ide írogató...

Mit gondolsz az ide írogató hívőkről, szkeptikusokról és trollokról?

Figyelt kérdés

Mindenki (a trollok kivételével) kulturáltan fogalmazza meg a véleményét és ne süllyedjünk bele a személyeskedésekbe . Tudom, hogy régebben voltak hasonló kérdések, de azóta szinte teljesen kicserélődött a három tábor és érdekelne a mostaniak hogyan vélekednek egymásról :-)

Hívők : GeorgeAdamski, Súr, Haggard, Annácska/O. Mária, Spiclike (benne nem vagyok biztos hogy az), Missy_Key

Trollok : jigsaw, az Igazmondó, pali45, "ez melyik faj volt" ismeretlen kérdező, Információ kapitány

Szeptikusok : Möbiusz szalag, Sceptic, Grielean, BlackSword, Szecsői Tibor

Sry ha valakit kihagytam :-)

2013. nov. 4. 13:34
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

én a hívő és szkeptikus tábort egyaránt képviselem.

DE...

azért amiket itt olvasok tényleg nem szabadna a moderátoroknak sem hagynia, h kikerüljenek ide, mert rontják azt a nem túl jó színvonalat.

a humor kategóriában bőven elférne a sok melyik faj volt, vmi volt az égen, segítség elvittek típusú kérdések.

de van amit mi kis emberek nem nagyon érthetünk még, mert a hétköznapi gyakorlatban még nincs benne, de pár kiszivárogtató ír néha dolgokat...pl az újfajta hiperszónikus repülők, amit ált ufonak néznek, vagy egyéb az agy eletromagnetikus hullámtevékenységét felfogó készülék...(igen magyarul telepátián alapuló készülék), ez már valóság, de ezek inkább katonai fejlesztések, sok ember azt sem tudja mik ezek, vagy hogy keressen rá, mert bizony a gugli sem fogja kidobálni az ilyen oldalakat!

na ez talán az ufo vagy paranormális tárgykörbe elférne, de érdemben senki sem tudna rá helyes választ írni, mert nincs aki ismerné a technikát.

2013. nov. 4. 16:31
 12/60 A kérdező kommentje:
10# Részvétem a nagyszüleid miatt . Amúgy ilyenkor örülök, hogy ateistának neveltek .
2013. nov. 4. 16:53
 13/60 anonim ***** válasza:
Annácska fáj hogy trollnak nevezel, pedig én nem vagyok troll becsszó én kedvelem a mostani társaságot nélkülünk halott lenne, ez a téma név szerint: Igazmondó,pali45,hjam1029,Möbiusz-szalag,BlackSword, A Jégsárkány,(Spiclike aki már nincsen köztünk). Prödl Annácska aki egy troll:D és természetesen én a jóságos jigsaw verzió2.0 aki hamarosan az első lesz a toplistán "jelenleg 15-ik helyezett vagyok" xDDDDD
2013. nov. 4. 17:35
 14/60 anonim ***** válasza:

jigsaw

Hát sok sikert, nem biztos hogy első leszel. :-D

2013. nov. 4. 17:42
 15/60 anonim ***** válasza:
22%
első leszek majd meglátod amikor a hátam mögött leszel akkor fogok röhögni. xDDD
2013. nov. 4. 17:55
 16/60 DarkLantern ***** válasza:

Nos a hívőknek szüksége van a szkeptikusokra, ha nem lennének itt akkor nem lenne kivel veszekedni, vagy vitázni.

A szkeptikusoknak is kellenek a hívők, mert nélkülük ugye jelentősen visszaesne a "te hülye vagy" kijelentések száma.

A trollok meg nos hát ők csak trollok.

2013. nov. 4. 17:59
 17/60 anonim ***** válasza:

#15 jigsaw

Na hajrá. Erre kíváncsi leszek. Még jó hogy a vonaton meg a munkahelyemen van wifi. :-)

2013. nov. 4. 18:06
 18/60 anonim ***** válasza:

Igazmondó...

párszor már megelőztelek...

én vagyok közvetlen utánad...:)a toplistában.

2013. nov. 4. 18:15
 19/60 anonim ***** válasza:
Szóval te vagy Barca
2013. nov. 4. 18:21
 20/60 A kérdező kommentje:
Akkor ti most azon versenyeztek kinek van a legtöbb pontja, és ennek érdekében a trollkodástól se riadtok vissza ? Ez nem más, mint egy beismerő vallomás :-)
2013. nov. 4. 18:21
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!