Tudod Bagoly az igazság az hogy az amit ez a sebész sóderol a mennyországról az az elmebajából született Vagy így kívánt a süket feltűnést kelteni.
Tegyük fel elhinnénk a mennyországot hogy ő meglátta-- akkor viszont azért hazugság, mert onnan aligha térhetett volna vissza. szóval azt hiszem az ürge bekattant.
Se menny se pokol se szellemvilág, se angyalok se ördög se démonok se kallódó, ártó itt ott ücsörgő holt lelkek nincsenek.
az ember, de minden élet annak köszönheti hogy él, mozog és gondolatai vannak mert van egy arra alkalmas teste egy vezérlő egység és memória ami az agy és mind ezeket átszövi egy energia hálózat mind két pólusa az egyik szigetelt vezetékben (idegszálak) a másik szabadon vezeték nélkül (ez a kínai meridián)
Bármelyik hiányzik a testből vagy agyból az élet csak vegetál komában vagy belepusztul.
S mely részében találhatóak? Mindenhol,- szinte át-meg átszövik minden porcikáját az életnek!
Idézet a cikkből:
"Alexander arról számolt be, hogy miközben kómában feküdt, elméje - tudata, belső lénye - eleven volt, sőt jól érezte magát. Miközben az agykéreg idegsejtjei állítólag egyáltalán nem mutattak aktivitást, "az agytól független tudatossága előtt az univerzumnak egy másik, nagyobb dimenziója tárult fel"."
Nos, mint már leírtam az agya fuldoklott és endorfint nyomott az agyába, amitől képzelődött, nincs ebben semmi különös. Színeket látott, melyek boldogsággal töltötték el. Talán nem kell beszélnem, hogy amikor a kábítószerek hatására az ember agya színeket nyom be neki. Lényegében az orgazmus is egyfajta kábítószer... legális drog! :)
Másodszor pedig, megkapta a 15 perc hírnevet, hisz kinek hinnének jobban? Egy halálközeli élményt átélt szobafestőnek, vagy egy agysebésznek, akinek az a hivatása. Látod? Vele még cikk is íródott, de ha egy hajléktalan mondaná ugyanezt, akkor elküldenék a franca és nem vennék komolyan. Neki oly mindegy, hogy igazat mondd-e vagy sem, hisz ki tudná ellenőrizni?
Igazad van 33/ ha egy átlag ember, egy a sok közül, átél valamit azt senki nem hiszi el, de ha egy volt prof aki közben agya-fogyottá vált, összevissza sóderol, abban senki nem kételkedik.
Ez mindig így volt amióta világ a világ.a tekintély a rang tisztelete-- szinte hasra esnek sokan az ilyenek előtt gondolkodás nélkül. Ezért születhettek a vallások is---Mózes, Jézus, Mohamed,vagy valami keleti, újra leszületett" mese mondó.
#32. A túl iskolázottság miatt tagadja meg saját lelkét is, belőle soha sem lesz híres ember, de még próféta sem. 35.hez csak be kellett zárnom, hogy megnézzem a számát.
A kérdésre válaszolva, szerintem, a lélek a testtel együtt teljes, halál után nem maradhat más, csak a puszta gondolat, és az életben tapasztaltak, tanultak elemzése. A halál utáni lélek nem hall, nem lát, és nem érez sem hideget meleget. A halálközeli élmény mesélése, a fehér fény, az a megnyugvás képe, amit akkor érez egy lélek, mikor beletörődik, megnyugszik, és végül megszűnik őnállónak lenni.(menyország)
A pokolról való elképzelésem, ami szintén valós következtetések eredménye, elmesélem privátban annak aki kérdésével megkeres.
Kijavítalak 36/
A halál utáni lélek lát, hall, érzelmei vannak és gondolatai-- csak attól tartok ez az állapot rövid ideig áll fent- mert bizony nem mennyországba kerül, mert az nem létezik, hanem eggyé válik a földi nagy energiával, azzal azonosulva részévé válik és halhatatlanná ezzel megszűnik egyes ÉN lenni.
38/ az élet azért lát és hall és érez és gondolkodik, mert az életben is a léleknek köszönheti ezt a képességét ami a halál után is megmarad mind addig amíg a Föld nagy energiájával nem azonosul lent a Földünk szívénél"
De előtte van néhány perce hogy megtapasztalhassa a végtelenség és a szabadság érzet valami csodálatos állapotát amely elbűvöli szinte, hogy mindenről megfeledkezik utána, amit valaha életnek nevezett.
Szóval előtte ha valaki életében ismerte valaki által a halál állapota utáni pár percet akkor van ideje még elköszönni is olyanoktól akiket szeretett, vagy életében megbántott és nem volt módjában bocsánatát kérni vagy elköszönni.
ebben egyébként már nem voltam biztos én se egészen tavaly év elejéig-- itt ültem a számgépnél politikai akármit olvasva és pötyögtetve amikor valaki megfogta a vállamat.A kéz mérete felnőttkéz volt a fogás határozott de kedves és kellemes érzetet hagyott bennem.
Ma se tudom biztosan ki halt meg akinek sok mindent elmeséltem, vagy akit gyógyítottam, vagy aki megbántott nagyon amíg élt, holott én mindig szerettem az illetőt.
Sok embert gyógyítottam 1900 as évek derekától 90-es évig--tehát nem tudom ki lehetett a sok közül.
Sokan olvashatták a blogomat is ami segítségükre lehetett azoknak akik ismertek... azok is sokan voltak.
Lét ember bántott meg nagyon ok nélkül akiket nagyon szerettem--- az egyiket megtaláltam... de nem változott az otrombasága de szerencsére él.
A másikat nem találom, mert se a telefonját se a külföldi címét nem ismerem...sajnos a szívem mélyén úgy érzem, ő keresett meg, mert neki volt olyan nagy lapát keze...remélem eljutott a Föld szívéig és beléphetett a MAGBA... akkor tavaly óta már halhatatlan, erős energiának részévé vált. A Földünk LÉLEK energiájának részévé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!