Utolsó,ezt magyarázhatod nekik,akik hülyék a neurológiához,de minimum a 9-es bioszhoz azoknak kelél valami magyarázat a tudatra,és ez a lélek.
Inkább hallgass egy kis zenét!Bocs ha nem az ízlésed: http://www.youtube.com/watch?v=dv6LagUT--Q
Csak egy kérdésem van azokhoz akik szerint a vérben,a szívben,az agyban vagy akármelyik másik szövetben,szervben van a lélek:
Ha én nagyon speciális laboratóriumi körülmények közt egy őssejtekkel teli lombikban egy az adott szervből,szövetből vett mintával létrehozok egy egész szervet,akkor abban lesz lélek?Tehát mondjuk létrehozok egy mesterséges vörös csontvelő szövettenyészetet,ami folyamatosan képezné a vörös vértesteket (vér egyik alkotóeleme) és így lényegében vért állít elő.Kérdés:Ebben a vérben lesz lélek?Tudok mesterségesen lelket előállítani?Ha igen miért,ha nem miért?
Nos nézzük csak a kérdést utolsó:
"A test melyik részében van a lélek?"
Különben miért lenne tolakodás?Ha én felteszem kérdésnek azt hogy :"Ti hány B-17-es bombázórepülőgépet szeleteltek a húslevesbe?" akkor erre érkezhetnek olyan válaszok hogy 4-et,6-ot,14-et.De érkezhet olyan is hogy "ez hülyeség,nem is teszek bele ".Volt kikötés hogy csak olyan szóljon aki bombázóval eszi a levesét?Nem.Akkor olyan is szólhat aki nem tesz bele bombázót,és teljesen jogosan teszi.
Én úgy képzelem el ezt az egészet, hogy van a fizikai tested, amit átitat az éterikus test (ami lényegében a sablonja a fizikainak), amit átitat az asztrális és a többi magasabb szintű egyéb "test".
Tehát nincs konkrét helye a léleknek, sőt nem is mondanám igazán behatárolható dolognak a lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!