Új korszak kezdődött. Mi változott? Állítólag mostantól lehetőség van a lélek felemelkedéére a fizikai test hátrahagyása, azaz halál nélkül. Valami magyarázat?
Figyelt kérdés
újkozmikus szimfónia kezdődött, ahogy több keringési peridódus egyszerre ért véget "mint egy kozmikus szimfonia zárótétele".2012. dec. 23. 18:20
1/18 anonim válasza:
Minden ugyanolyan, mint volt.
Régebben még én is hittem ebben az "Új korszakosdiban", most már nem.
3/18 anonim válasza:
Íme a bizonyíték, visszautaztam egy percet.
4/18 Oversoul 1 válasza:
"Új korszak kezdődött. Mi változott?"
Rájössz majd mikor valaki elhúzza a nótádat :D
5/18 anonim válasza:
Én már felemelkedtem! Még csak próbálgatom az új, fantasztikus képességeimet, de azt már tudom,hogy képes vagyok utazni az időben visszafelé is. Mindjárt bemutatom.
6/18 anonim válasza:
# 5 Látod ez nekem is könnyedén megy.
7/18 anonim válasza:
Amióta kiismertem a tér-idő azonosságot azóta bárhova és bármikorra képes vagyok utazni. Most pedig visszamegyek 5 percet az időben.
8/18 anonim válasza:
Valóban új korszak. A 21-ére eső világvége jóslás volt a I. típusú ostobaság, ezt most lehet II. típusúnak nevezni.
9/18 anonim válasza:
Nekem fantasztikus képességeim alakultak ki 21-ke óta.
A napfényt át tudom alakítani árnyékká.Köveket tudok elmozdítani a lábam segítségével.És ha elég gyorsan szaladok egy oszlop körül,majdnem utolérem magamat.
10/18 anonim válasza:
Idöben utaztok vissza? De gáz. Én elöre tudok utazni az idöben! Nézzétek csak meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!