Kiléptem volna a testemből?
Figyelt kérdés
Régebben meditáltam, de nem csináltam testelhagyásos meditációt. Viszont tegnap lefeküdtem aludni és ahogy lehunytam a szemem olyan volt mintha így lebegnék ilyen biztos volt veletek is, a lényeg az, hogy rá 5percre elkezdett bizseregni zsibbadni az egész testem és a végén már kívülről láttam magam és egyre távolabb mentem éreztem, hogy még visszatudok menni de akár el is mehetnék. Végül visszamentem és nagyon durván vert a szívem. megijedtem.. mi lehetett ez?2011. dec. 15. 13:22
2/17 A kérdező kommentje:
:)
2011. dec. 15. 13:29
3/17 Antimod válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésedben. Testelhagyásos meditáció.
4/17 anonim válasza:
Ezt hívják testen kívüli élménynek! :)
5/17 A kérdező kommentje:
Meditáció nélkül nem tudom, hogy sikerült. :)
2011. dec. 15. 14:02
7/17 anonim válasza:
szerintem meg nagyon alacsony a vérnyomásod, járj el futni...
8/17 A kérdező kommentje:
Abban is van valami, hogy alacsony a vérnyomásom, de az viszont nem okoz olyat, hogy kívülről látom magam, de úgy rendesen éreztem, hogy most itt hagyhatom ezt a testet.
2011. dec. 15. 14:34
9/17 anonim válasza:
Bizony!
Van olyan ismerősöm, aki ezt odáig fejlesztette, hogy már el is mer távolodni a testétől.
Nekem még csak egyszer volt olyan érzésem amit írsz, de leállítottam. Nem mertem végigcsinálni.
10/17 anonim válasza:
Ezt ki kell próbálni. :D Miközben ez van át tudsz menni a falon? :D Repülni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!