Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kiléptem volna a testemből?

Kiléptem volna a testemből?

Figyelt kérdés
Régebben meditáltam, de nem csináltam testelhagyásos meditációt. Viszont tegnap lefeküdtem aludni és ahogy lehunytam a szemem olyan volt mintha így lebegnék ilyen biztos volt veletek is, a lényeg az, hogy rá 5percre elkezdett bizseregni zsibbadni az egész testem és a végén már kívülről láttam magam és egyre távolabb mentem éreztem, hogy még visszatudok menni de akár el is mehetnék. Végül visszamentem és nagyon durván vert a szívem. megijedtem.. mi lehetett ez?
2011. dec. 15. 13:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tudatos álom?! Lefekszik aludni és az embereknek valahogy logikusabb, hogy a lelke kiszállt a testéből, mintsem, az, hogy tudatos álmodott, amit történetesen ugyan úgy kell előidézni, mint az állítólagos asztrál projekciót. I don't want to live on this planet anymore.
2011. dec. 15. 23:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem tudatos álom volt, ez csak egy 5perces dolog volt. Ma este majdnem megtörtént ugyanaz, csak így bizsergett a testem, de aztán "elmúlt".
2011. dec. 16. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy az volt. Gyakorold, hátha sikerül tudatosan is elhagynod a tested. :)
2011. dec. 18. 13:15
 14/17 Antimod ***** válasza:
100%

A bizsergés, lebegés-érzés alfában szerintem normális, nekem is szokott lenni, pedig nem vagyok egy gyakorlott meditáló. A testelhagyás már egy komolyabb, következő lépés.

Egyébként én azt tenném, hogy valamit elrendeznék az éjjeliszekrényemen (pl. kártyapakliból egy találomra húzott lap lappal felfelé), nem nézném meg, és eltakarnám, hogy az ágyról ne lehessen rálátni. Ha sikerült kilépnem a testemből, megpróbálnám meglesni, melyik lap az.

Életreszóló bizonyíték lehetne saját magadnak, hogy nem hallucinálsz.

2011. dec. 18. 16:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kell testelhagyás...a tudatot kivetítésével, egy "mezei" alfaállapotban is meg tudod nézni az éjjeliszekrényt.
2011. dec. 18. 22:16
 16/17 anonim válasza:
beteptel
2011. dec. 20. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
a végén még kiderül, hogy Pán Péter valós személy:D
2011. dec. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!