6 Döntő érv Isten létezése mellett! Ehhez mit szóltól szkeptikusok?
"Az univerzum nagyszerűen van megalkotva, és attól, hogy valamit nem értünk, még nem biztos hogy nincs."
Ugyanígy, ha valaminek a nem létezését nem tudjuk felfogni, még nem biztos, hogy létezik is. A legkritikusabb pont, hogy az idő nem egy egyenes, csak egy félegyenes. Hogy talán nem is létezik olyan időpont, hogy egy perccel korábban.
Milye van az időnek, amitől az félegyenes lett?
Szerintem, épp az idő olyan mint az ufó, idegen lények, isten. Számomra az idő is egy nem létező fogalom. Mert én tudok létezni a múltban is, és a jövőben is. Csak épp a jelennel vannak problémáim!
Az ídő az nem létezik! Az időt csak az ember alkotta meg magának! Hogy tudjon mihez viszonyulni.
Én köptem az első választ!
"Bolygónk komplexitása olyan tudatos tervezőre mutat, aki nem csak megteremtette a világegyetemet, de a mai napig fenntartja azt."
Itt a baromság a "tudatos tervező". Eddig semmit nem csinált tökéletesre! Az evolúció, fejlődés mozgatóeleme a kín, szenvedés! Az az élő organizmus, amelyik jól érzi magát környezetében, az nem fejlődik, számára nem létezik evolúció.(pl.: biogázfejlesztő baktérium. Már az első szerves élet megjelenésével keletkezett, és azóta nem fejlődött semmit. Ha van kajája szaporodik, ha nincs Ő maga is lebomlik)
A földön a vadon törvénye a mérvadó, mi szerint az erősebb marad életben. Ez génjeiben kódolja a túléléshez szükséges technikát, és utódai e szerint változnak, jönnek létre, fejlődnek.
A linkelt irománnyal semmi probléma, ha felteszed azt, hogy a gyökereiben is igazak. De amire az iromány alapoz, az a hamis.
Az első kiemelt mondat után értelmetlennek találtam tovább olvasni. Remélem meg tudsz bocsátani ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!