Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 6 Döntő érv Isten létezése...

6 Döntő érv Isten létezése mellett! Ehhez mit szóltól szkeptikusok?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 13. 15:07
1 2 3 4 5 6
 31/52 dandi98 ***** válasza:
68%
Jó ég, ebbe kezdünk belebonyolódni. Az energia nem függ sem tértől sem időtől. Így aztán mondhatjuk, hogy NEM tudjuk bebizonyítani egyértelműen a saját igazunkat, de ettől még bizonyos tények igazak maradnak. Az univerzum nagyszerűen van megalkotva, és attól, hogy valamit nem értünk, még nem biztos hogy nincs. Ettől függetlenül, ha az érvelést Isten mellett elfogadjuk, akkor sem állíthatjuk, hogy az az isten Jézus. Ha van valami "felsőbb elme" akkor az nem kizárásos alapon Ő.
2013. aug. 27. 22:50
 32/52 anonim ***** válasza:

"Az univerzum nagyszerűen van megalkotva, és attól, hogy valamit nem értünk, még nem biztos hogy nincs."

Ugyanígy, ha valaminek a nem létezését nem tudjuk felfogni, még nem biztos, hogy létezik is. A legkritikusabb pont, hogy az idő nem egy egyenes, csak egy félegyenes. Hogy talán nem is létezik olyan időpont, hogy egy perccel korábban.

2013. aug. 28. 22:59
 33/52 anonim ***** válasza:
14%

Milye van az időnek, amitől az félegyenes lett?

Szerintem, épp az idő olyan mint az ufó, idegen lények, isten. Számomra az idő is egy nem létező fogalom. Mert én tudok létezni a múltban is, és a jövőben is. Csak épp a jelennel vannak problémáim!

Az ídő az nem létezik! Az időt csak az ember alkotta meg magának! Hogy tudjon mihez viszonyulni.

2013. aug. 29. 23:20
 34/52 A kérdező kommentje:
Kérem 6 döntő érv !! Eddig köpni, nyelni nem tudtatok. Most újra felteteszem. Mit szoltok?
2013. szept. 2. 13:55
 35/52 anonim ***** válasza:
Azt kérdezném, hogy a 6 döntő érv közül melyik bizonyítja (a keresztény) Isten létezését?
2013. szept. 2. 17:12
 36/52 anonim ***** válasza:
81%
Egy manipulált ember vagy és úgyis bármit mondunk, ezen nem is akarsz változtatni, persze a tudatlanság áldás, könnyebb vakon élni. De tudok nyelni - a sok hülyeséget amit ont a cikk. Meg köpni is - a szentelt vízbe. 08-13 17:07-es vagyok ismét és megint csak magamat tudom ismételni - én három ésszerű TÉNYT soroltam fel, te meg csak szajkózod a hülyeséget mindegy mit mondanak. Persze mindenkinek jogában áll h..lyének lenni, csak néhányan bántóan visszaélnek ezzel...
2013. szept. 2. 21:19
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Én köptem az első választ!

"Bolygónk komplexitása olyan tudatos tervezőre mutat, aki nem csak megteremtette a világegyetemet, de a mai napig fenntartja azt."

Itt a baromság a "tudatos tervező". Eddig semmit nem csinált tökéletesre! Az evolúció, fejlődés mozgatóeleme a kín, szenvedés! Az az élő organizmus, amelyik jól érzi magát környezetében, az nem fejlődik, számára nem létezik evolúció.(pl.: biogázfejlesztő baktérium. Már az első szerves élet megjelenésével keletkezett, és azóta nem fejlődött semmit. Ha van kajája szaporodik, ha nincs Ő maga is lebomlik)

A földön a vadon törvénye a mérvadó, mi szerint az erősebb marad életben. Ez génjeiben kódolja a túléléshez szükséges technikát, és utódai e szerint változnak, jönnek létre, fejlődnek.

A linkelt irománnyal semmi probléma, ha felteszed azt, hogy a gyökereiben is igazak. De amire az iromány alapoz, az a hamis.

Az első kiemelt mondat után értelmetlennek találtam tovább olvasni. Remélem meg tudsz bocsátani ezért!

2013. szept. 3. 06:53
 38/52 A kérdező kommentje:
Azóta megemésztettétek rendesen ? Értelmes válasz esetleg?
2013. szept. 14. 03:08
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
"A kreacionistával való vita olyan, mint galambbal sakkozni. Feldönti a bábukat, összeszarja a táblát, majd hazarepül és deklarálja, hogy győzött."
2013. szept. 14. 07:30
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
ez minden csak döntő érv nem
2013. szept. 14. 07:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!