Ha Isten megadná nektek a választást, mi mellett döntenétek?
Eddig pocsék életet éltetek volna..kevés boldogsággal.
Isten azt mondaná, mindez azért van, mert célja van veletek.
De mivel annyira könyörögtél, választást ad.
Megmondaná, hogy még a te életedben el fog jönni a világvége, de azt nem, hogy te akkor mennyi idős leszel stb..
Azt mondaná, választhatsz, megfordítom most a sorsodat, és egészen addig, amíg eljő a világvége tökéletesen boldog életet fogsz élni, mindent megkapsz amire csak vágysz, nem szenvedsz hiányt semmiben, egészségben boldogságban élsz, majd mikor eljön az utolsó óra...meghalsz szörnyű kínok közt a világ gonoszaival egyetembe.
A másik választás, továbbra is tengeted nem túl vidám, silány, szenvedéssel teli életed..igencsak apró örömökkel, azonban mikor itt az idő, te megmenekülsz és lehetőséget kapsz az új világban való életre is, a néhány kiválasztott mellett.
Mit választanátok, és miért? Kort és nemet is írjatok kérlek!
Tehát a te Istened itt egy szociopata? Jól felképelném, majd kidobnám a lakásomból.
(4ezer éves/földönkívüli)
én a másodikat választanám.A felelősség miatt.
BÁR ez a történet nekem egy kicsit sántít.Nekem biztos azt mondaná az halálom után hogy ott voltam mindig neked de te engem nem fogadtál el.Miért?
32/F
9
És beméne ott egy barlangba, és ott hála. És ímé lőn az Úrnak beszéde ő hozzá, és monda néki: Mit csinálsz itt Illés?
10
Ő pedig monda: Nagy búsulásom van az Úrért, a Seregek Istenéért; mert elhagyták a te szövetségedet az Izráel fiai, a te oltáraidat lerontották, és a te prófétáidat fegyverrel megölték, és csak én egyedül maradtam, és engem is halálra keresnek.
11
És monda: Jőjj ki és állj meg ezen a hegyen, az Úr előtt. És ímé ott az Úr volt elmenendő. És az Úr előtt megyen vala nagy erős szél, amely a hegyeket megszaggatta és meghasogatta a kősziklákat az Úr előtt; de az Úr nem vala abban a szélben. És a szél után földindulás lett; de az Úr nem volt a földindulásban sem.
12
És a földindulás után tűz jöve, de nem volt az Úr a tűzben sem. És a tűz után egy halk és szelíd hang hallatszék.
13
És mikor Illés ezt hallotta, befedé az ő arcát palástjával, és kimenvén, megálla a barlang ajtajában, és ímé szózat lőn ő hozzá, amely ezt mondá: Mit csinálsz itt Illés?
Én azt mondanám, távozz tőlem Sátán!
Ugyanis az ördög szokott ilyen feltételeket szabni, Isten nem ilyen. Tehát felismerném időben, hogy a gonosz míveli ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!