Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek David Icke...

Mi a véleményetek David Icke kvantumfizikus elméleteiről?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 14:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
43%

"Enyi erővel te sem tudod megmondani egy ételről, hogy finom-e vagy sem, mert nem vagy szakács.

az, hogy menyik étel kinek finom, teljesen szubjektív !!! Te aztán nem érvelsz sehogysem, mert ez nem érv.

" Icke valóban jó showman, és vannak értelmes gondolatai

Pontosan ezt mondom Én is !

" de ugyanakkor hihetetlen mennyiségű baromságot hord össze (lásd: az egész reptoidos téma).

Szerinted. Ez a te magánvéleményed, nekem más.

"Megtudhatnám a tiszteletes nagyságos mindenható uraság személyét?(nem név,csupán annyi hogy hol végzett/tanul és mit)Mert aki ennyire látatlanban képes elhordani mást,az bizony egy nagyon komoly alak lehet!

ELTE-TTK-án végeztem fizikus vagyok, Én is szépen produkáltam a doktori programban és nem itt verem magam. Nem akarok ebbe a ki a kakas dologba belemenni, mert ha már elfogytak az érvek ez szánalmas tőled !

Nem amiatt hordtalak le, mert egy tanulatlan tapló vagy, hanem mert olyan fogalmakat alkottál valamiről, amiről mint kiderűlt nem is tudsz ugyanakkor komoly értelmezési deficited van. Ez nem baj, de nem kellene ide trollkodnod folyamatosan, megállásnélkül ideokoskodsz.

Azt nem tagadom, hogy Icke nem fizikus, nem is tudós, de ellenben komoly kutató ! Tevékenysége nem csak a fizika, csillagászat területére terjed ki, de néprajzra és világgazdaságra is.

Rendben van, hogy nem elismert, de azon a területen nem is lehet az ember. Az a baj, hogy anno Én is kijártam az egyetemet, de csomó valótlan ostobaságot bizfláztattak be a professzorok, amiknek a valósághoz SEMMI közük sincsen. Anno olyan gravitációs elméleteket, feke lyuk spekulációkból vizsgáztam, amiről ma már tudjuk, hogy zsákutca volt, de sok más is a tudományban. Az hogy tudományos könyveket búj az ember, ez rendben van, jobb mint a kocsmában leinni magát az embernek, de ettől még nem fogsz feltétlen közelebb állnia valósághoz, az igazsághoz.

Nagyon sokan hasraesnek a tudomány előtt, mert Fú micsoda egyenletek, meg kifejezések vannak, de viszont nem érnek semmit, mert az csak leírás, ha egyáltalán jó arra.

"Minden állításomba szépen sorba belekötöttél

Csak ami ostobaság volt, de hagytam volna szónélkül ?

"És különben ha már olyan "briliáns" ,tudnál mondani valami tőle származó tényleges felfedezést,sorsfordító elméletet?

Ilyen a fizikában is kevés van !!! te sem alkottál SORSFORDÍTÓT. Tudod te mit írtál le ? Kb a relatívitáselmélet volt fizikában a legutóbbi sorsfordító elmélet. Hú haver, nem vagy könnyű eset. Remélem nem ilyen szétszórt vagy az előadásokon sem -.-

2013. máj. 18. 18:39
 22/33 anonim ***** válasza:

Na ezzel el is vágtad magad mindenféle egyetemi kézbesítéstől:

"Ilyen a fizikában is kevés van !!! te sem alkottál SORSFORDÍTÓT. Tudod te mit írtál le ? Kb a relatívitáselmélet volt fizikában a legutóbbi sorsfordító elmélet. Hú haver, nem vagy könnyű eset. Remélem nem ilyen szétszórt vagy az előadásokon sem -.-"

Na jó,lehet hogy szubjektív a "sorsfordító felfedezés",na de hogy ennyire.Akáérhogy számolom,a relativitáselméletek óta már rég volt egy csomó újabb és újabb ténylegesen sorsfordító elmélet.Vagy szerinted a kvantum fizika nem gyökeresen változtatta meg a fizikát?1905-15 (nem mondtad melyik relativitáselmélet) után szerinted 1920-as években bejött kvantummechamnika szerinted semmi?Még ma is azon agyalnak a tudósok hogy hogyan egyesítsáék Einstein relativitáselméletetét (a kvazárokat és galaxishalmazokat leíró egyenletek) a kvantummechanika (kvarkokat,elektronokat leíró egyenletek) egyenleteit egymással.Mi?Neked már csak a Kvantumgravitációs modell lesz ismét nagy dolog?Elvárásaid azok vannak,méghozzá szép nagyok.Szerintem Einsteinhez mérhető Richard Feynman,QED (kvantum-elektrodinamika) egyenlete is.

Ha tényleg fizikus vagy,akkor valahol jó messze a a komcsi időben diplomázhattál,mert ezek már megvannak egy 30 éve.

2013. máj. 18. 18:53
 23/33 anonim válasza:
Dehogy fizikus, szerint még egy általános iskolai fizika feladatot sem tudna megoldani.
2013. máj. 18. 20:09
 24/33 anonim ***** válasza:
31%

Elég ostobákat írsz. Nagyon röhelyes vagy ! :-D

Tudod te mit jelet a sorsfordító ? Elmagyarázom. A fizikának egy iránya lenne a maga az amit mi fizikusok, sorsnak nevezünk. A sorsfprdító elmélet, az ami a szemlélet irányát megfordítja. Ami ha elmarad más irányba ment volna a fizikai kutatások oránya.

Ismerem a Kvantumfizikát és a jelenlegi elképzeléseket, jobbanmint te, azonban ezek egy olyan irányban születtek, amik idővel egyébként is létrejöttek, megteremtődtek volna.

A relatívitás elmélet ezzel szemben, valóban új utat, új távlatot és teljesen más szemléletet nyitott meg, ezt egy pedagógusnak is tudnia kellene -.-

Egyébként amit írtál, az eddig sem állt fennt. Nem kézbesítek egyetemre.

Inkább fizikusi szakot kellett volna kijárni -.-

2013. máj. 20. 00:01
 25/33 anonim ***** válasza:
31%

David Icke nagyon érdekes fejtegetéseket mutat be. Véleményem szerint nagy részét később a tudomány igazolja. A gond az, hogy addigra az ember már rabszolga lesz :S

Most kellene észbe kapni, mint utolsó esély !

2013. máj. 20. 14:44
 26/33 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.Már maga az hogy a társadalom téged 43%-ban talál hasznos válaszadónak,érdekessé teszi a magas iskolázottságodat.

Ja és különben:De ,szerintem a kvantummechanika is számít sorsfordítónak,mert még maga einstein se tudta elfogadni,Heisenberg határozatlansági egyenleteit.Azt hogy a fizikába behozták a nemtudást,és pusztán csak statisztikai alapon tudták megmondani valaminek a helyét,állapotát,eléggé ellenmegy annak amit addig gondoltak.

2013. máj. 20. 14:49
 27/33 anonim ***** válasza:
48%

"szerintem a kvantummechanika is számít sorsfordítónak"

Az a te dolgod. Azt sem tudtad a válaszomig, mit jelent ez a szó, úgyhogy tanuld még ! IDIÓTA

"Azt hogy a fizikába behozták a nemtudást"

milyen ostobaságokat hánysz ide ! Szégyentelen retardált. Menj vissza általánosba, kézbesítsd oda a dolgaidat

2013. máj. 20. 18:10
 28/33 anonim ***** válasza:
Felesleges érvelni a 43%-os csávóval. Sosem hagyja abba úgysem. Vagy ráadásképp megkeres privátban és jól lekur­vaanyáz. Volt már hozzá szerencsém :)
2013. máj. 20. 18:28
 29/33 anonim ***** válasza:

""Azt hogy a fizikába behozták a nemtudást"

milyen ostobaságokat hánysz ide ! Szégyentelen retardált. Menj vissza általánosba, kézbesítsd oda a dolgaidat"

Pedig ez így van.De ha nem így lenne,akkor kérlek szépen megmondanád hogy hol van például éppen ebben a pillanatban egy elektron?Elvégre te szerinted minden tudható (közvetve de ezt mondod.Én állítom hogy nem tudunk mindent s hogy a nemtudás a fizika szerves része,te meg ezt elveted,tehát szerinted mindent tudhatunk)Gondolom nem tudod megmondani.Ugyanis ha tényleg fizikus vagy (max a Lipótban) akkor ismerheted azt hogy nem lehet egy részecke pontos helyét,és ekkor való sebességét meghatározni.Ez szabályszerűség,szóval szabályosan nem tudhatjuk.De nyugodtan törd szét az eddigi elképzeléseket.

Ja és:Nem tőled ismertem ezt.Már jóval előtted ismertem és fel is használtam a tudásom.Például itt egy kérdésem ahol írok róla:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4278..

Különben utolsónak igaza van.Te javíthatatlanul hülye vagy.

2013. máj. 20. 18:52
 30/33 anonim ***** válasza:
35%

Kifejezéseket nem ismered, azok jelentését. Beállítod magad csillagásznak, közben ovis vagy de max !!

Azért nem ismerjük az elektron helyét és impulzusát egyszerre, mert nincsen. Csak a planck állanónyi az a maximális távolság ami létezik, alatta nincsen semmi. Még a határozatlansági relációt sem ismered -.-

2013. máj. 20. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!