Mi a véleményetek David Icke kvantumfizikus elméleteiről?
Utolsó:
Egy vidrához képest.Ezt lefelejtetted.
Poliateista
Az hogy ért a hírveréshez még nem jelenti hogy brilliáns.Ilyen alapon akkor akármelyik kókler brilliáns,aki emberek ezreit vágja át.Az hogy sok hülye képes elzarándokolni egy egy agymenésére,még nem jelent semmmit.Ez nem skalpgyűjtés.Ha majd egy Michio Kaku,Stephen Hawking,Richard Dawkins fog elmenni az előadására,és az ő véleményük fog változni Icke "elmélete" hallatán ,akkkor az már tényleg valami lesz.De amíg a szavazótábort képezők 90%-a ilyen taxisofőr,villany,vízvezetékszerelő aki stikában persze ufológus,addig ne várd a megbecsülést.
És különben ha már olyan "briliáns" ,tudnál mondani valami tőle származó tényleges felfedezést,sorsfordító elméletet?
Nem a hírveréshez, hanem az előadáshoz. Gördülékenységéhez, könnyedségéhez, érthetőségéhez mindenki számára, Te és ezt ne vedd sértésnek sehol sem vagy hozzá képest !!
Bármilyen reklámot kapnál, nem menne el az előadásodra 1%-sem az Ickének.
Itt szerintem nem Icke előadói teljesítménye a fő,hanem az előadás témája.Mivel a sok természettudományosan analfabéta ember mégiscsak szeretne tudni valamit természettudományokból,ezért vonzó lesz számára egy Icke féle előadás.Hisz:
-Nem használ bonyolult képleteket,szavakat,gondolatmeneteket (nem azért mert olyan jól le tudná egyszerűsíteni,hanem mert még ő maga se ismer)
-a fantáziát megmozgató témák mindig is jobban vonzották a nagyközönséget (itt gondolok Icke reptoidos hülyeségére)
-És végül pedig,az hogy egyfajta tömegpszichózist használ.Ugyanis mi él a legtöbb emberben:a túlzott egó,és a versenyszellem.Na ez megnyílvánul a tudás terén is.Mit akar mindenki:Még többet tudni,lehetőleg mindenkinél többet és jobban. És Icke ezt meg tudja adni?Nem,de viszont azt híreszteli magáról hogy minden eddigi kutatás,adat,tény rossz,így hát nála van az abszolút igazság.Ezért persze hogy minden egoista analfabéta tudásvágyó el fog zarándokolni hozzá,mert hát nem maradhat hülyén!Icke ezt használja ki!Olyan témáról (idegen élet,planetológia,csillagászat) beszél amihez ő se ért,de a hallgatóság még annyira se.
Szóval icke ennyit tud.
És honnan is veszed hogy én sehol se lennék hozzá képest?Előadói teljesítményben szerintem lenyomnám,mert én legalább tényleg valós dolgokról beszélnék,illetve képes lennék egy témánál maradni és azt magyarázni.Icke állandóan csapong.
Különben augusztusban a VEGA csillagászati egyesületben fogok előadást tartani gimnazistáknak és egyetemistáknak.Úgy hogy kétlem hogy sehol se lennék szónoklattanból.
".Mivel a sok természettudományosan analfabéta ember mégiscsak szeretne tudni valamit természettudományokból
Ez demagógia, mivel te is tudod, hogy ez összeesküvéselméletnek vankikiáltva és mindenki tudja, hogy megbélyegzett dolog és NEM ismeri el a hivatalos tudomány. Senki nem fog azért nekiállni az előadásnak, hogy abból tanuljon. Te nagyon ostoba lehetsz !
"-Nem használ bonyolult képleteket,szavakat,gondolatmeneteket (nem azért mert olyan jól le tudná egyszerűsíteni,hanem mert még ő maga se ismer)
azt te nem tudhatod mit ismer. Ismét sztereotíp vagy ! Annak ellenére, hogy nem használ bonyolúlt szavakat, képeleteket, mégis könnyen emészthető, könnyed a stílusa, mint Landaunak.
"-a fantáziát megmozgató témák mindig is jobban vonzották a nagyközönséget (itt gondolok Icke reptoidos hülyeségére)
neked hülyeség, mert nem ismersz idegeneket. szobába felnőve élsz.
Ha az ember fantasyra vagy sci-fire vágyik letőlti a netről. Mégis elmennek Ickehoz !
"-És végül pedig,az hogy egyfajta tömegpszichózist használ
Fogalmad sincsen miről beszélsz !! Dobálózólitt a tudományos szavakkal, pedig fogalmad sincsen a jelentéséről !! Hol néz ő a szemedbe ? szinte végig maga elé néz. Hol agitál ? Sehol.
"viszont azt híreszteli magáról hogy minden eddigi kutatás,adat,tény rossz,így hát nála van az abszolút igazság.
A tudomány is ezt híreszteli, csak Ők nagyban !
"egoista analfabéta tudásvágyó el fog zarándokolni
Azok anno TIT-es előadásokra jártak !!
"És honnan is veszed hogy én sehol se lennék hozzá képest?
Most bizonyítottad, hogy FOGALMAID sincsenek rendben.
"Előadói teljesítményben szerintem lenyomnám
az a te téveszméd.
"Különben augusztusban a VEGA csillagászati egyesületben fogok előadást tartani gimnazistáknak és egyetemistáknak.Úgy hogy kétlem hogy sehol se lennék szónoklattanból.
Elmegy néhány ember mert érdekli a csillagászat és nem tudnak kezdeni szabadidejükkel mást. Legalább közösségben lesznek. Pár ember.
Felesleges itt erőlködnöd öcskös ! Kevés vagy te ide :-D
Hu hu húúúúúú...Micsoda Übermenschel beszélgetek én!Megtudhatnám a tiszteletes nagyságos mindenható uraság személyét?(nem név,csupán annyi hogy hol végzett/tanul és mit)Mert aki ennyire látatlanban képes elhordani mást,az bizony egy nagyon komoly alak lehet!Különben azok közül akiket te elintéztél annyioval hogy "Elmegy néhány ember mert érdekli a csillagászat és nem tudnak kezdeni szabadidejükkel mást" köztük található ez a személy is: [link]
Csak hogy röviden a lényegewt mondjam:Phd-s Csillagász,Fizikatanár,Magyarország egyik legjobb egyetemén végzett,és olyan nagyszabású preogramokban vesz részt mint az exobolygókutatás,melyet például a CORO program végez.
Na nézzük a körülrajongott Icke-odat:Hát én nem találtam semmilyen tudományos rendfokozatot,se iskolát.Annyi hogy van egy lecsúszott focista aki a médiában való tevékenysége miatt világhírnévre tett szert,szigorúan csak politika és UFO témakörben.Egyébként sehol máshol nem találkozol a nevével.Nem szerepelt egyetlen űrprogramban se,nem hozott világra semmi valósat,a Wiki (tehát a független hírforrás)is csak annyit ír hogy csak teóriákat tudott szülni.Szerintem már nekem több kompetenciám van a csillagászathoz (igaz,én csak két év múlva végzem el a földtudományit,aztán még a csillagász mesterképzés)
De egy dolog érdekelne:Minden állításomba szépen sorba belekötöttél (amik faxságok,de nem ez a lényeg) kivéve egyhez nem szóltál hozzá,az pedig az Icke-ra vonatkozó kérdésem:(idézem)És különben ha már olyan "briliáns" ,tudnál mondani valami tőle származó tényleges felfedezést,sorsfordító elméletet?
Ehhez miért nem írtál rögtön 5-6 eredményt?Jaaaaa,mert nincs,ami meg van röhejes hoax?
De tudom,én vagyok a kicsi...
(H_Ü_L_Y_E___P_Ö_C_S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!