Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek David Icke...

Mi a véleményetek David Icke kvantumfizikus elméleteiről?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 14:31
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
97%

FAKE kérdés!

aki kiírta, most kiváncsian várja h milyen írások jönnek majd.

ő egy író csak, aki meglovagolta az újkori divathullámot , az ezoterikát, és az ufokat, meg az összeesküvéselméleteket, és baromi sikeres lett belőle.

de h mindebből mi igaz, azt mindenki magának dönti el

2013. máj. 6. 14:51
 2/33 Shai-Hulud ***** válasza:
95%

A véleményem az, hogy nem tájékozódsz kellőképpen.

Ha tájékozódnál, akkor tudnád, hogy David Vaughan Icke NEM kvantumfizikus, csak egy író, és Egely György SEM fizikus, csak mérnök.

[link]

[link]

2013. máj. 6. 14:52
 3/33 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen néven én csak egy focistát ismerek, akinek kettétört a karrierje. Egy ideig sportkommentátor volt, s zöld párti politikus.
2013. máj. 6. 14:59
 4/33 anonim ***** válasza:
95%
David Icke minden csak nem kvantumfizikus. A "fantazmagóriákat terítő feltűnési viszketeg" jobb kifejezés lenne, a reptoidos baromságaival.
2013. máj. 6. 15:22
 5/33 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen igaza van ! Én csak ámulok és bámulok a videoin, kérdezve magamtól : hogyhogy nem Én jöttem rá !?
2013. máj. 6. 15:49
 6/33 anonim ***** válasza:
A kérdés nyilvánvaló provokáció, ezért felesleges bármit is válaszolni. Jelenteni kell, aztán hagyni a fenébe.
2013. máj. 10. 23:06
 7/33 A kérdező kommentje:
Miért lenne provokáció, Icke egy igazi focitudós!
2013. máj. 10. 23:21
 8/33 anonim ***** válasza:
92%
Icke focista volt? A sok fejelés megmagyarázná, hogy így bekattant ez a pénzkereseti lehetőség, mint néphülyítés.
2013. máj. 12. 00:38
 9/33 anonim válasza:
Néha a fejelések közben eltalálta a kapufát is. XD
2013. máj. 12. 12:07
 10/33 anonim ***** válasza:
91%

Most mit akarsz ennek a kiemelésével kérdező?Láthatod hogy itt minden ember (homo sapiens sapiens) mélyen hülyének tartja a te bálványodat.Csak a magadfajta ezó emberek (ezotericus fantasmagorycus agyfasus) tartják bármibe is.Ezután nem értem mit akarsz még?Még eggyel több lehurrogást?Oké:Icke egy akkora barom hogy világtérképen jelölni kéne egy szép nagy X-el ,és aláírni "a Föld leghülyébb embere".Nekem ez a véleményem.

És az a Fake még a kérdésben hogy azt írod hogy ennek a fickónak még elméletei is vannak.Elmondanám mit jelent az elmélet szó:Elmélet:Az az eseményről,folyamatról,dologról való feltételezés,mely legjobban leírja annak tulajdonságait,történetét,és jövőbeli vele kapcsolatos eseményeket,szóval képes előrejelzést adni.Az elmélet a teóriákból fejlődik ki.Ha a teóriák közül egy bizonyos teória felkel meg legjobban a mérési eredményeknek/bizonyítékoknak,akkor arra további kutatásokat építenek.Ha már van egy átfogóbb kép a teória modelljéről,akkor ezt az egészet egy elméletbe lehet önteni.

Icke-nál az a baj hogy neki nem hogy elmélete,de még épelméjű teóriája sincs,hozzá tartozó bizonyítékai/mérései pedig még inkább nincsenek.

2013. máj. 17. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!