Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Osztállyal megyunk táborba....

Osztállyal megyunk táborba. Szeretnénk majd megidézni Bloody Maryt. Valaki probalta mar? (lent)

Figyelt kérdés

a valaszodban legyszi legyen benne:

-mit gondolsz errol?

-probaltad mar?

-hogy?

-egyéb...

2013. ápr. 19. 21:56
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam de csak unalomból, három gyertyával, a sötétben a tükör előtt, kimondtam háromszor a nevét de nem jött semmi, de gondoltam hogy nem is fog mert ez egy HÜLYESÉÉG
2013. júl. 11. 18:23
 22/25 anonim ***** válasza:

-Azt, hogy akárki akármit mond, én még félek tőle xd Jó mondjuk én amúgy is olyan vagyok, hogy megnézek egy horrorfilmet vagy olvasok egy ilyen rémtörténetet és egy hónapig fosok a sötétben..:D

-Nem, mert nem merem...főleg mióta ezen az oldalon írta valaki egy hasonló kérdéshez, hogy egy ismerőse egy házibuliban felelsz vagy merszezett a többiekkel és azt mondta, hogy mer, ők meg mondták neki, hogy idézze meg Bloody Mary-t, ő meg bement a fürdőszobába, pár másodperc múlva pedig csak sikítozást hallottak, bementek, a csaj pedig összekuporodva, halálra rémülve ült a sarokban és nem tudta elmondani, mit látott, és évek óta pszichiátrián kezelik...szóval én ezt olvasva biztos vagyok benne, hogy soha nem is fogom kipróbálni..

-Sehogy :D

- http://www.youtube.com/watch?v=ZjXLPW6geL0 (0:20-tól érdekes:D)

2013. aug. 5. 16:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Nagyon nem kéne ezt. Még a végül ti jártok rosszul emiatt, és ahogy az első írta: Rosszabb mint a rémálom.
2013. aug. 6. 12:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem hittem el soha, osztálykirin mondtam, hogy meg idézem, fél osztály be volt szarva, én egy barátnőmmel és 2 srác osztálytársammal pontosan éjfélkor kézenfogva elmondtuk 3szor sötétben, aztán felojtottuk a villanyt mert állítólag úgy kell, na szar sem történt, baromság az egész :D
2013. aug. 18. 18:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én próbáltam már kétszer is,de nem történt semmi...Úgyhogy nyugodtan megcsinálhatjátok,csak azt írják mindenhol,hogy nem ajánlatos,és szerintem sem ajánlatos,mert én nagyon rosszul éreztem magam miután megidéztük,de mindegy...Én azt gondolom,hogy ez egy kitaláció,de azt mondják,hogy minden legendában van igazság.Hát szerintem ebben egy cseppnyi igazság sincs,de mindegy,végül is aki elhiszi az elhiszi,aki meg nem,az nem....Úgy próbáltam,hogy kimentem az előszobába a nagy tükör elé,éjjel,és persze vittem gyertyát is.Aztán kimondtam háromszor,hogy hiszek Bloody Maryban,hiszek Bloody Maryban és hiszek Bloody Maryban...Aztán vártam pár percet,és nem történt semmi...De azért egy kis félelmet éreztem....

Egyéb:Ha majd hazajöttök,és élsz még,akkor jelezd.;)

2013. dec. 24. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!