Osztállyal megyunk táborba. Szeretnénk majd megidézni Bloody Maryt. Valaki probalta mar? (lent)
a valaszodban legyszi legyen benne:
-mit gondolsz errol?
-probaltad mar?
-hogy?
-egyéb...
-Azt, hogy akárki akármit mond, én még félek tőle xd Jó mondjuk én amúgy is olyan vagyok, hogy megnézek egy horrorfilmet vagy olvasok egy ilyen rémtörténetet és egy hónapig fosok a sötétben..:D
-Nem, mert nem merem...főleg mióta ezen az oldalon írta valaki egy hasonló kérdéshez, hogy egy ismerőse egy házibuliban felelsz vagy merszezett a többiekkel és azt mondta, hogy mer, ők meg mondták neki, hogy idézze meg Bloody Mary-t, ő meg bement a fürdőszobába, pár másodperc múlva pedig csak sikítozást hallottak, bementek, a csaj pedig összekuporodva, halálra rémülve ült a sarokban és nem tudta elmondani, mit látott, és évek óta pszichiátrián kezelik...szóval én ezt olvasva biztos vagyok benne, hogy soha nem is fogom kipróbálni..
-Sehogy :D
- http://www.youtube.com/watch?v=ZjXLPW6geL0 (0:20-tól érdekes:D)
Szia!
Én próbáltam már kétszer is,de nem történt semmi...Úgyhogy nyugodtan megcsinálhatjátok,csak azt írják mindenhol,hogy nem ajánlatos,és szerintem sem ajánlatos,mert én nagyon rosszul éreztem magam miután megidéztük,de mindegy...Én azt gondolom,hogy ez egy kitaláció,de azt mondják,hogy minden legendában van igazság.Hát szerintem ebben egy cseppnyi igazság sincs,de mindegy,végül is aki elhiszi az elhiszi,aki meg nem,az nem....Úgy próbáltam,hogy kimentem az előszobába a nagy tükör elé,éjjel,és persze vittem gyertyát is.Aztán kimondtam háromszor,hogy hiszek Bloody Maryban,hiszek Bloody Maryban és hiszek Bloody Maryban...Aztán vártam pár percet,és nem történt semmi...De azért egy kis félelmet éreztem....
Egyéb:Ha majd hazajöttök,és élsz még,akkor jelezd.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!