Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az a dimenziókapu? És...

Mi az a dimenziókapu? És hogyan lehet megidézni? (több lent)

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam arról hogy a dimenziókapukon keresztül át lehet menni más dimenziókba. Ezeket hogy lehet megidézni? És ha megidézek egy ilyet akkor azt hogy kell bezárni? Természetesen nem akarok semmi ilyesmit csinálni, csak kíváncsi vagyok. És télleg átjöhetnek más dimenziókból élőlények? Nagyon érdekel ez a téma :D
2012. máj. 14. 20:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Trollkodni ujó.
2012. máj. 14. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:

Olvass sci-fi mesekönyveket, könyveket. Abban benne van minden áltudományos meghatározása ami téged érdekelhet.

Reális értelemben véve, ha léteznek párhuzamos, illetve több tér és/vagy idődimenziók, akkor a "dimenziókapu" az ezek közötti információáramlásra szolgálhat. "Lények" nem fognak átjönni rajta, és megnyugodhatsz, ha akarnál se tudnál "megidézni" (létrehozni) egyet mivel ez a téridő szövet felhasitásával járna, ami pedig elképzelhetetlen mennyiségű energiabefektetéssel járna.

2012. máj. 14. 20:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Meglehet idézni, de decemberig minden dimenziókapu reptoid bolygókra vezet, mert meghekkelték öket.
2012. máj. 14. 20:32
 4/18 anonim ***** válasza:
átjöhetnének..de ahhoz b@szot nagy szintet el kell érned mágiába hogy meg nyiss 1et
2012. máj. 14. 20:33
 5/18 anonim ***** válasza:
dimenziókaput jellemzően a kvantumfizikusok szoktak megidézni, de igen erősen titkolják, így én sem tudok róla...
2012. máj. 14. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Max az ORI jön át a sereggel.
2012. máj. 14. 20:37
 7/18 anonim válasza:

max az anyád fog bejönni az ajtón...:DD kb így:

te meg mi a f..csinálsz kisfiam ? ://

szánalom mit be nem vesznek az emberek..márbocs ://

-.-

2012. máj. 14. 20:43
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos, lehet nem erre gondolsz, de saját tapasztalataim szerint más dimenziókba maximum akkor tudsz belépni, ha tudatállapotokról beszélünk. Én nagyjából 6 váltakozó tudatállapotba élek, amiket nap mint nap megfigyelek és annyit tudok elmondani, hogy néhány tudatállapot között akkora különbség van, mintha egy más világban (dimenzióban) éreznéd magad. Valószínűleg nem csak illúzió, mivel a tudat a való Valósághoz tartozik, ami egy másik dimenzió, csak itt is jelen van egy bizonyos minőségben. Szóval hogyha át akarsz menni egy más dimenzióba, akkor figyeld magad, olvasgass egy kis buddhizmust, olvass megvilágosodott emberekről (hisz a megvilágosodás a végső elérhető tudatállapot amiről tudunk) vagy ajánlani tudom Hawkins, Wilber és Osho könyveit, ők sokat segíthetnek neked ebben. Te gondolom eléggé sci-fisen tetted fel a kérdést és különböző fantáziakreációid, fikcióid vannak a dimenzióátlépésről, ezek a könyvek majd segítenek ezt lerombolni és valódi átlépést eredményezni egy más világba (világokba). Ez egyáltalán nem fizikailag történik.

Más dimenziókból élőlények előjöhetnek-e? Ha más dimenzióról beszélünk, akkor ott nem fizikai világ van, mert mi létezünk ebben. Ott valószínűleg nincsenek kézzel fogható dolgok. De erről hülyeség gondolkodni, hisz nem tudunk az ismeretlenről gondolkodni, egyszerűen képtelenség. Élni kell, tapasztalni, az majd segít.

2012. máj. 14. 20:51
 9/18 anonim válasza:
te meg menj orvoshoz én azt tudom ajánlani ;)
2012. máj. 14. 21:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Segítséget nyújtok a szabad élethez egy másik embernek, te meg kívülállóként, amihez amúgy semmi közöd, belepofázol a sok eszeddel. Hogy kisebbségi komplexusból eredő feltűnőségi viszketegséged van-e, vagy csak szimplán provokálsz azt nem tudom, de azt igen, hogy neked kéne elmenned egy pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
2012. máj. 14. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!