Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az a dimenziókapu? És...

Mi az a dimenziókapu? És hogyan lehet megidézni? (több lent)

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam arról hogy a dimenziókapukon keresztül át lehet menni más dimenziókba. Ezeket hogy lehet megidézni? És ha megidézek egy ilyet akkor azt hogy kell bezárni? Természetesen nem akarok semmi ilyesmit csinálni, csak kíváncsi vagyok. És télleg átjöhetnek más dimenziókból élőlények? Nagyon érdekel ez a téma :D
2012. máj. 14. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

genowild is egy másik dimenzióból jött!

látod próbál zavart kelteni, nehogy lelepleződjön hogy idejárnak lopni az erőforrásainkat, és feltérképezni az Ellenállás gyenge pontjait...

2012. máj. 14. 21:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat :)
2012. máj. 14. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Én szerintem az a válaszoló aki naponta 6 tudatállapotban van azt igy tudnám elképzelni.

06.00 Felkelés, zuhany, reggeli ganja

10.00 Ideje feljebb lépni; tízóraiként gomba

14.00 Piknik a közeli réten, blotterezés és tánc a pillangókkal

18.00 Lassan esteledik, feltünnek az első csillagok, ideje pár galaxissal arrébb folytatni az élményt: DMT

22.00 Megosztott utazás volt, maradtak bosszantó gondolatok, ideje piálni kicsit...

02.00 ALFA

Persze ezt egy nap alatt kivitelezni lehetetlen (ép ésszel kikeveredni belöle meg föleg) ezért nem hiszek nekeeeed :PP

2012. máj. 14. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Senki nem is mondta, hogy egy nap élem meg mind a hatot. Egy napba legtöbbször három, néha négy fér bele. Ja, és semmilyen szert nem fogyasztok. :)
2012. máj. 14. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
csak egy módon lehetséges tudatmódosító szerekkel.Lsd v v egyéb hallucinogén dolgokkal bármi ott lesz előtted.
2012. máj. 14. 23:00
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ebből megtudod !

2012. máj. 18. 15:27
 17/18 anonim ***** válasza:

indavideo.hu/video/South_Park_14evad_12resz__Mysterion_RisesMagyar_Felirattal

Bocsi , ez az amiből megtudod .

2012. máj. 18. 15:30
 18/18 anonim válasza:
igazából én csak annyit nem értek , hogy hogy lehet ezt bevenni akárhány évesen..én 14 vagyok és én ilyen korban nem veszem be ez a f.ságot.. de hát vannak emberek akiknek csak ennyi telik... :) sz.r ügy
2012. máj. 18. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!