Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tegnap meghalt a papám....

Tegnap meghalt a papám. Nagyon jó volt a kapcsolatunk. Halála elött már több mint 1 hónapja nem láttam. Szeretném megidézni. Mit tegyek, hogy biztossan őt idézzem meg?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ilyen hókuszpókuszokhoz nem értek, de azért fogadd részvétem.

Szerintem elég ha rá gondolsz, és az emlékével biztosan veled lesz :)

2012. dec. 16. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Semmit, mert ilyesmi nem létezik.

De ha létezne is, te hogy éreznéd magad, ha ide-oda rángatnának még halálod után is?

2012. dec. 16. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem szükséges megidézni, az elhunyt lelke a halál után 40 napig a családdal marad, tudsz vele kommunikálni, beszélj hozzá, több mint valószinű, hogy valahogy ő maga fogja veled felvenni a kapcsolatot ha maradt megbeszéletlen ügyetek ezt a negyven nap alatt el fogja rendezni veled, pl. megjelenik az álmodban vagy hasonló. Az ortodox keresztények ezért takarják le a tükröket, ezért nem borotválkoznak és vágnak hajat a halál utáni 40 napban.
2012. dec. 16. 16:23
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes utolsó, velem egyik rokonom se vette fel a kapcsolatot 40 napon belül. Meg később sem. Pedig maradt rendezetlen ügyem mindegyikkel.
2012. dec. 16. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A múltbeli dolgokat, nem lehet elintézni a halottakkal. Megidézni egy halott embert? Hát nem tudom, hogy ezt hol hallotad, de ez nem lehetséges, és nem is ajánlott.

Aki elment azt engedd el. Ez az élet rendje.

2012. dec. 16. 17:05
 6/13 anonim válasza:
Kettesnél van a pont. Ha hiszel a túlvilágban, mennyországban vagy ilyesmiben akkor gondolj bele: a halottaknak már nem ezen a világon van dolguk, el kell őket engedni. Én nem értek semmilyen szellemidéző technikához, de ha történetesen létezne ilyen akkor az nagyon veszélyes mutatvány lenne (főleg egy laikusnak, nulla gyakorlattal), mert mi van ha több szellemet is megidézel, mi van ha vmelyik rosszat akar neked, mi van ha utána örökre itt maradnak és mint árnyak fognak kóborolni stb. stb... Hozzáteszem, én nem hiszek az ilyesmiben, most csak a te szempontodból vettem sorra a "rizikófaktorokat". Amúgy részvétem, nekem már régen meghalt a papám, de én is nagyon szerettem őt.
2012. dec. 16. 19:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Off: miért érzitek úgy, hogy ha valamiben nem értünk egyet vagy másképp gondolkozunk, akkor az azt jelenti hogy a válaszom nem hasznos, tehát le kell pontozni? O.o
2012. dec. 16. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Harmadik! Ezt honnan veszed ?? Az Egyhaz tanitasa szerint 3 napig marad a foldon a lelek a halal utan, ez ido alatt bucsuzhat el a szeretteitol, a harmadik napon el kell hagynia a foldet, fel kell mennie Istenhez, aztan a paradicsomot, majd a poklot mutatjak meg neki, majd a negyvenedik napon megint felmegy Istenhez es megkapja a reszleges iteletet.

Magyarul a temarol: Julia Voznyeszenszkaja Halal utani kalandjaim

2012. dec. 16. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Édesanyám tíz éve vasárnap este halt meg, hétfőn éjszaka megjelent a másik szoba ajtajánál. Arra ébredtem, hogy hideg van. Nyáron, kánikulában! Nincs rajtuk se lepedő, se lánc, az a ruha van rajtuk, amiben meghaltak, de nincs testük, csak fehér az egész. Beszélt hozzám, de a fejemben hallottam a hangját. Elköszönt, bocsánat, hogy ilyen váratlanul távozott, vigyázzak magamra, neki már nem fáj semmi, jól van. Infarktusban halt meg.
2012. dec. 17. 01:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, én csak azért akarom "megidézni" , mert el szeretnék tőe köszönni
2012. dec. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!