Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Osztállyal megyunk táborba....

Osztállyal megyunk táborba. Szeretnénk majd megidézni Bloody Maryt. Valaki probalta mar? (lent)

Figyelt kérdés

a valaszodban legyszi legyen benne:

-mit gondolsz errol?

-probaltad mar?

-hogy?

-egyéb...

2013. ápr. 19. 21:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

én javasolnék helyette inkább ifjúsági regények olvasását, főleg ebben a korban.

hidd el jobban jársz vele és hasznát is vennéd.

2013. ápr. 19. 21:59
 2/25 A kérdező kommentje:
nem ezt kerdeztem : )
2013. ápr. 19. 22:05
 3/25 acelsziv ***** válasza:
91%

dehogynem. Első kérdésed: Mit gondolsz erről?

Az első úgy vélte: nem kellene baromságokkal szórakoznotok, mert még a végén valami olyat szabadítotok el, ami túltesz a legrosszabb rémálmaitokon is...

2013. ápr. 19. 22:20
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

"-mit gondolsz errol? "

f@szság...

"-probaltad mar? "

Az egészről való véleményemből következik,ergó nem.

"-hogy? "

A semmit nem tudom sehogy se próbálni úgyhogy sehogy.

"-egyéb..."

Inkább IQ-t idézzél mert jelenleg hülyébb vagy mint egy oldalrafordíott kockacukor...

Ja még valami:Amikor rámentél a "kérdéskiírása" gombra,véletlenül nem dobott ki a kereső automatikusan nagyjából félmilliárd ugyailyen kérdést?

2013. ápr. 19. 22:22
 5/25 aspikami ***** válasza:
92%
Én próbáltam. Éjfélkor beleordítottam a tükörbe h, Bloody Mary, erre mi történt?! Kijött anyám adott 2 pofont és elzavart aludni. :(
2013. ápr. 19. 22:25
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, először is, szerintem előbb ismerkedj meg a szövegértéssel és aztán oltogass másokat. Másodszor pedig inkább aludjatok szellemidézés helyett... az való neked szellemileg, ha ilyen kérdéseid vannak. Érted amit írtam, vagy leírjam még egyszer?
2013. ápr. 19. 22:32
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

OLDALRAFORDÍTOTT KOCKACUKOR :DDD

Majd kinősz ebből is. :)

2013. ápr. 19. 22:40
 8/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem próbáltam,félek,isten ments az ilyenektől!!De nem ciki ez nekem.Nem vagyok okkultista és ehhez hasonlók,de semmit se tagadok meg,amit nem tudok cáfolni,és semmit sem hiszek el,amit nem tudok bizonyítani.Nem szeretnék előidézni olyan dolgokat,amikből baj lehet.

Amúgy igen:ismerkedj egypár könyvvel,vagy egypár olyan filmmel,ami nem ezzel a témakörrel foglalkozik.Előbb-utóbb annyira fog manipulálni érzelmileg ez a sok horror,hogy már a rabjává fogsz válni.A horror lesz a kedvenc műfajod.

Ja és ha azt gondolod,hogy a romantikus filmektől már csepeg a monitoromból a nyál,akkor ne gondold,mert nem.. én a thrillereket jobban szeretem.Ott is megijed néha az ember,de lát olyanokat,aminek azért alapja is van.Persze nem mondom,hogy Marynek nincs alapja,mert szerintem igen is van.. hiszen miközben leírom ezeket,akkor is félek.A félelem nem természetes érzés.Soha nem is volt az..

2013. ápr. 19. 22:46
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:Attól hogy félsz egy bizonyos dologtól (jelen esetben Bloody Mary) nem jelenti hogy akár egy szikrányi valóságalapja is van.Képzeld:Én meg néha szétf§stam magam a Dead Space 3 végigjátszása alatt,mert a játékban lévő nekromorfok elég durván néznek ki.Na szóval féltem rajtuk.Akkor már van valóságalapjuk?NEM!

Csak hogy szép álmod legyen,egy nekromorf valahogy így néz ki:

[link]

2013. ápr. 19. 22:59
 10/25 anonim ***** válasza:
55%

Osztálykiránduláson inni, bulizni meg szexelni kell, nem ilyen baromságokkal foglalkozni.

Ezek a mai fiatalok...

2013. ápr. 19. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!