Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Osztállyal megyunk táborba....

Osztállyal megyunk táborba. Szeretnénk majd megidézni Bloody Maryt. Valaki probalta mar? (lent)

Figyelt kérdés

a valaszodban legyszi legyen benne:

-mit gondolsz errol?

-probaltad mar?

-hogy?

-egyéb...

2013. ápr. 19. 21:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mit gondolsz erről?"

Mivel semmi nem fog történni, mert ő egy angol királynő volt, és ez volt a beceneve, tehát nincs ilyen szellem, szerintem felesleges, de ti tudjátok.

"Próbáltad már?"

Nem, de egyszer kipróbálom majd koktélba.

"Hogy?"

Inni vagy idézni? Ha utóbbira gondolsz, odaállsz a tükörhöz mint egy hülye gyerek, és kimondod 3-szor a nevét, aztán várhatsz másnapig.

"Egyéb..."

Hát... jó szórakozást...

2013. ápr. 20. 09:05
 12/25 anonim ***** válasza:

H miért ne csináljatok ilyet, és miért olvassatok inkább ifjúsági regényeket??

Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, egy rosszul sikerült idézés utóéletét mutatja be a film, fenn van már a neten online is megtudod nézni.

Sztem utána nem lesz sok kedved már hozzá.

2013. ápr. 20. 09:11
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, egy rosszul sikerült idézés utóéletét mutatja be a film"

1. Ugye tudod, hogy ez csak egy film?

2. Ugye tudod, hogy nem linkeltél semmit?

2013. ápr. 20. 14:42
 14/25 anonim ***** válasza:

Ilyenek ezek a fiatalok, mindent ki akarnak próbálni. Nincs is ezzel semmi baj, legalább rájön, hogy elég hülyén néz ki a tükör előtt, mikor saját magát bámulja este. A mai világban, amikor az infrastruktúra mindent behálóz és mindenhol figyel legalább egy műhold, vagy kamera, vagy akármilyen érzékelő, vagy te magad is felvehetsz bármit, kategorikusan kijelenthetjük, hogy nincsenek:

-vámpírok

-szellemek

-vérfarkasok

-űrlények

-működő ezo.tv jóslatok

-stb.

Mivel akkor már vagy kismillió, hiteles felvételnek kéne lennie mindenhol és legalább egy embert kéne ismernem személyesen, aki látott már ilyet.

Helyette van:

-after effects

-photoshop

-és társaik.

2013. ápr. 20. 15:46
 15/25 anonim válasza:
0%
Nem de iszonyúúúúúan félek tőle szerintem ne próbáljátok ki tudom nem létezik de akkor is!!!!!
2013. ápr. 20. 16:58
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább maradjatok és tanuljatok vagy valami értelmes hasznos dolgot csináljatok, mert nagyon rátok férne. Az ilyen idióták miatt ilyen a világ és van tele minden sz@rral fossal az internet.
2013. ápr. 20. 18:46
 17/25 anonim válasza:
Bloody Mary egy gonosz szellem.Nehogy kiprobáljátok!!! Következmények: Meg jelenik a hátad mögött,vagy ahol megidézted bezár három napra és ott fog kisérteni.Nem probáltam. Osztálytársaim próbáltak de nem jól csinálták.Megidézése: 1. Be kell menni egy sötét szobába.2. vigyetek magatokkal 1-2 gyertyát vagy zseblámpát mindegy. csak ne villany legyen.:)3. állj a tükör elé. 4. 3-5 mond ki hogy Bloody Mary. Hogy valóra válik akkor én szóltam hogy mi a következménye,hogy ne csináljátok ezentul nem az én felelőségem.
2013. ápr. 21. 09:21
 18/25 anonim ***** válasza:
És elhitte.
2013. ápr. 21. 15:33
 19/25 anonim ***** válasza:

Bemész egy jobb bárba, a pultnál közlöd, hogy kérsz egy tucat Bloody Maryt, gyorsan felhajtod őket, és vársz, hogy megjelenjen...

Hidd el, meg fog... :D

2013. máj. 9. 22:07
 20/25 anonim válasza:
Ne próbáljátok ki!Mi nappal egy öltözőben kitaláltuk és a bnőm furán viselkedet...nem ajánlom...
2013. jún. 27. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!