Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet spirituális...

Hogyan lehet spirituális tanítót szerezni? (mestert)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 17:23
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

..azért nem vagy érett még a spirituális ÚTTA, mert az emberi nagyság(od) a mozgatórugója...az, hogy te már érettnek érzed magad, noha ennek eldöntése nem a te privilégiumod (nem az emberé sohasem)...és ezt te még nem ismerted fel...ez az ami jól szemlélhető az írásaidból, válaszaidból...

...az ember(emberi létforma) tudata eredendően bukott lélektől való, vagyis bűnből van...és ez hiányzik, és ennek megértése , elfogadása (vagyis az alázat), amely nélkülözhetetlen az ÚTHOZ amelyre készülsz...ha ez sugárzik az írásodból, bárki írásából, az az emberi tudat nem ért meg arra, hogy szellemmé váljon, és mint tiszta tudatosság megszülessen a spirituális ÚT folyamán KRISZTUS megismerése és elfogadása által, mint AKI MINDENSÉG ALKOTÓJA és FENNTARTÓJA...amíg ezt nem érted , és nem értesz vele egyet, addig nem LEHET a spirituális utad VALÓSÁGOS, csupán önámítgatás...

...ám a nekem szóló válaszod is igazolja azt amit az előbbiekben írtam...nem kritizálni akartalak, csak tényállást közöltem, hogy változtathass, mert a törekvés nem rossz, csak ha az irányt így tartod, akkor téveseszméd fog kialakulni, önámítás, amely nem engedi meg, hogy elérd a megcélzott utat...vagyis segíteni szerettem volna, de te sértetten válaszoltál rá, noha egy bölcsődébe való gyermeket sem adunk ovodába, iskolába, mert még nem odavaló, és nyilvánvalóan kudarcot fog szenvedni...sajnálom ha nem érted ezt meg, és ez számodra lehetőség a sértődésre...

2013. máj. 21. 08:31
 52/54 anonim ***** válasza:

Kedves arjuna! Ha akkora nagy tanító, és mester vagy, hogy itt oszd az észt, ne Jézust kövesd, hanem azt, amit ő. Ilyen módon ne erőltesd rá a tudásod senkire, csak gyógyíts, a jelenléteddel.

Tudod... nem belepofázni mások életébe... Eldönti ő, hogy mit akar. Nézd meg kérlek a százalékod. Nézz magadra. Boldog vagy, vagy csak nevetsz a gyengeségeden? Örülsz, hogy isten elengedte a kezed, mert bízik benned, vagy nem csak nem mersz neki ellent mondani?

2013. máj. 21. 17:46
 53/54 Melinda68 ***** válasza:

G Molnár Liza

[link]

keresd fel :) minden kérdésedre (a természetfelettivel kapcsolatban) választ ad!

2013. jún. 9. 18:40
 54/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 9. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!