Hogyan lehet spirituális tanítót szerezni? (mestert)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 17:23
11/54 anonim válasza:
Hol látsz e itt normális kérdést. Mert ez nem az.Akinek van egy kis esze az tudja hogy ilyen nincs és nem rak fel ilyen kérdéseket. FOGD FEl HOGY ILYEN NINCS.
12/54 A kérdező kommentje:
milyen nincs??????????????Ha nem tudsz erről a témáról semmit akkor NE ÍRJ IDE !
2013. ápr. 12. 18:58
13/54 anonim válasza:
Szegény kérdező, úgy látszik te agymosás áldozata lettél. Fogadd őszinte részvétemet!
14/54 anonim válasza:
Hogy hogy mi nincs? Hát ilyen spirituális sz@rok nem léteznek.
15/54 anonim válasza:
Hát ha a semmire akarod kidobni a pénzedet akkor csak hajrá, szíved joga. De ha van egy kis eszed, akkor a bankban hagyod a százezreket kamatozni, jobb lesz az később higgy nekem.
16/54 A kérdező kommentje:
......ez hihetetlen...Komolyan ilyen tudatlanok vagytok?Az ilyen fejletlen senkik nem is értik a kérdésemet ez a baj!Mit pattogtok ?Az ezotériához írtam ,nem zavartalak titeket ti meg ......úristen csak azt kívánom ismerjétek meg az igazságot,és ne legyetek ennyire beszűkültek!
2013. ápr. 12. 19:15
17/54 anonim válasza:
"Ha a tanítvány készen áll, akkor a mester is megjelenik" - szokták mondani.
18/54 A kérdező kommentje:
Igen ezt már sokszor hallottam :)
2013. ápr. 12. 19:27
19/54 anonim válasza:
"Egy mágus sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar. "
20/54 A kérdező kommentje:
Annyit olvastam már és annyi előadást hallgattam meg ,most már valami igazibb kell....
Szerintem nem rossz a kérdés ,nem ők hívják magukat így hanem a tanítványaik.
2013. ápr. 12. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!