Van itt olyan, akinek spirituális krízise volt, és tévesen pszichiátrián kezelték?
Tèvesen senkit nem kezelnek a pszichiàtriàn!
Àltalàba akiket ott kezelnek azoknak nagyon elgurult a gyògyszer!
Énis akarok kell tévesen sok bogyóka Andaxin, elfogyott a gomba!
Én nem bírok olvasolni ilyen gyakorkérdések.hut mer elmegyen tőle a spitituális krízisem és halálra röhögöm magam, mint egy reszelős őrült.
Értem?
Szia kérdező!
Nem velem történt meg, hanem az egyik ismerősömmel, hogy elkezdte látni a szellemeket és majd' belebolondult. Beszélt és kiabált hozzájuk, hogy hagyják őt békén, menjenek el. Hívták a papot, megszentelték a házat, de semmi hatása nem volt. A srácot beutalták a pszichiátriára, ahol begyógyszerezték őt. Az anyukája panaszkodott nekem, hogy szegény fiát (egy nagydarab 30 év körüli fickó) bilincsben kellett egyszer elvinni, amikor dühöngött, mert nem hagyták őt békén a rossz szellemek. Az anya és a fia is vallásosak. Mostanában ott tart a dolog, hogy ha beveszi a gyerek a gyógyszerét, akkor teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!