Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet spirituális...

Hogyan lehet spirituális tanítót szerezni? (mestert)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 17:23
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. ápr. 18. 21:26
 42/54 Darky ***** válasza:

Az enyire ,,PARASZT,, szkeptikusok mit is keresnek az Ezotéria témakörbe???

AKI NEM HISZI AZ TAKARODJON MÁR!!!

2013. máj. 11. 18:32
 43/54 Darky ***** válasza:

az utolso kommentelő vagyok.

.....................................

Remélem sikertült mestert találnod.

2013. máj. 11. 18:36
 44/54 A kérdező kommentje:
EZ kedves volt köszönöm:)Hát sikerült valakit találnom de nem mesternek mondja magát de tanít:)Szerencse ,hogy feltettem ezt a kérdést mert ha nem ,nem találkoztam volna egy olyan emberrel akivel dolgom van ebben az életben.:)
2013. máj. 12. 10:23
 45/54 anonim ***** válasza:

...úgy gondolod, hogy érett vagy a spirituális ÚTRA?...és milyen Útra szeretnél térni?...mit szeretnél elérni?...mit jelent neked ez?...EGY a MESTER a Jézus a KRISZTUS...és ha avatárt keresel...

írjál a címre!

2013. máj. 17. 08:10
 46/54 anonim ***** válasza:
...szóval végigolvastam a kommenteket...és a válaszaidat, és látom, hogy nem vagy értett spirituális ÚTRA!...sajnálom...még sokat kell fejlődnöd...de lehet , hogy ehhez tudnék útmutatást adni...talán...
2013. máj. 17. 08:16
 47/54 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló. Ha Jézust keresed, kövesd az ő tanításait, miszerint ne ítélj, hogy ne ítéltess. Nem mestert kell adnod, hanem választási lehetőséget, hogy majd a kedves kérdező eldöntse, hogy merre szeretne elindulni, mivel nem látja az utakat. Ha nem kellene fejlődnie, nem keresne tanítót. Milyen meglepő következtetés... Senki nem gondolta volna. :)
2013. máj. 17. 19:33
 48/54 anonim ***** válasza:
EZO TV-ben,.
2013. máj. 17. 19:35
 49/54 anonim ***** válasza:

19.33-as!

...ahhoz, hogy valaki spirituális útra léphessen , ahhoz kell megérni...mert a "KEGYELEM nem azé aki keresi, sem nem azé aki fut"...és nincsen más MESTER, mint KRISZTUS...ezt nem érted, bizonyára, mert nem vallásról beszélek, hanem az IGAZI SPIRITUÁLIS ÚTRÓL, ami a tiszta tudatosságba vezet, amely az örök élet KRISZTUSBAN...és ezt csakis a MEGVÁLTÓ adhatja...ám bizony meg kell arra érni az emberi léleknek...minden más csak blabla, szemfényvesztés...ezt viszont ember nem tudja véghezvinni önmagán, mert az emberi létforma, (amit mi embernek hívunk)bizony halandó, és az is marad...

2013. máj. 18. 07:08
 50/54 A kérdező kommentje:
Arjuna!Fejezd már be ezt ,írtam neked privátba,hogy lenyugodjál akkor meg mi a bajod?Mi lenne ha nem velem hanem magaddal foglalkoznál mert ahogy látom neked is van hová fejlődnöd!
2013. máj. 18. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!