Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet spirituális...

Hogyan lehet spirituális tanítót szerezni? (mestert)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 17:23
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Engem volt már olyan ember, aki annak tartott. Természetesen én is tanulok még néhány dolgot, de mondhatnék neked is pár érdekeset. Viszont ne gondold azt, hogy ez egyszerűen fog menni, és mindenféle tanulmányok nélkül. Küzdened kell érte, nem elég az, ha meghallgatod az adott embert. Csak kulcsokat adhat, az ajtókat neked kell kinyitnod...
2013. ápr. 14. 01:08
 32/54 anonim válasza:
Alexander mágus vagy Zagiba Zoltán az asztro showból.
2013. ápr. 14. 01:37
 33/54 Antimod ***** válasza:
78%

"Szegény kérdező, úgy látszik te agymosás áldozata lettél."

Erre muszáj reagálnom. Ha nem vennéd észre, éppen az az agymosás, amit ti végeztek ebben a topicban. A kérdező szeretne megtudni valamit, ti pedig sulykoljátok a saját véleményeteket. Pontosan ezt hívják agymosásnak.

Nem tudom, honnan "szerezhetsz" spirituális tanítót. Mindenkinek lehet egy vagy több tanítója élete folyamán, és valószínűleg neked is van, csak éppen "profánabb" módon, mint elképzeled. Persze nem tudom, milyen elvárásaid vannak felé, de sok ilyen "tanító" éppen személyes példával tanít, olyan, aki minden metafizikai kérdésedet azonnal megválaszolja, csak nagyon kevés akad.

2013. ápr. 15. 09:09
 34/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. ápr. 15. 19:13
 35/54 anonim válasza:
65%

Aminek el kell jönnie az úgyis elkerülhetetlen és eljön,rád talál,vagy te őrá.

Ha pedig nincs itt az ideje,nincs meg az oka,akkor kár erőltetni és keresni.

2013. ápr. 18. 01:53
 36/54 anonim ***** válasza:
62%
Érdemes a neten nézelődni. Vannak akik ilyesmit "szolgáltatnak". Én pl egy**gyógyító hölgyhöz járok, nagyon sokat tanultam tőle.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2013. ápr. 18. 07:32
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

Szia már éreztem a jellenlétedet, ha szeretnél tanulni szívesen megtanítalak mindenre és INGYEN és szálást és ételt is adok rezsibe se kell fizetned.

Egy kis tanyán élek, de valamit valamiért, én megedzetem a tested segìtesz a tanyát rendben tartani eted az állatokat és földet müvelni, és cserébe megtanítalak mindenre.

2013. ápr. 18. 13:38
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Te magad vagy saját mestered. :)

Ha az egodat már lebontottad, és megtanulod, hogy mi az a szeretet, jön majd minden magától.

2013. ápr. 18. 13:51
 39/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2013. ápr. 18. 16:06
 40/54 anonim ***** válasza:

Valóban értelmes és jogos a kérdésed. Nem könnyű mestert találni. Van egy olyan keleti mondás, hogy "ha a tanítvány készen áll, akkor a mester megjelenik".

Tehát: Olvass filozófiai témású könyveket, menj el különféle csoportokba, gyülekezetekbe, ahová csak tudsz. Nagyobb városokban lehet ilyeneket találni. Haegyik nem áll közel hozzád, keress másikat. Figyeld a plakátokat, hirdetéseket. Előbb-utóbb kialakul benned, hogy mi az az irányzat, amit el tudsz fogadni.

A magam példája: Olvastam, kerestem: megjelentek Jehovai Tanui képviselői. Na, gondoltam, ez az. Velük ismertem meg a Bibliát. Nagyon értékes tudásnak tartottam, szerettem, mert egyedül nem boldogultam a Bibliával. De aztán eljöttem onnan, mert többre, vagy másra vágytam. Egy plakát útján eljutottam egy nagol nyelvű prédokátor csoportjába, érdekes volt, lelkesített, de végül mégséztem. Nem írom le az összes keresést. Egyszer, szintén egy plakát által egy budhista jellegű vallási tanító csoportjába kerültem. Három éve vagyok itt. Azt hiszem, itt maradok.

2013. ápr. 18. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!