Hogyan lehet spirituális tanítót szerezni? (mestert)
Na figyu:
Én mesternek azt tekintem aki felcuppant az energiáira és tud téged felfelé vinni és segíteni.
Ilyen M.o.on nem sok van. Mondjuk az egyik kezeden meg tudod számolni őket. Gondolhatod hogy nem vállalnak be akárkit. Mire felfejlődsz odáig hogy szóba áll veled egy ilyen az kerül sokba és ez az út tele van szélhámossal és dilettánsokkal így nagyon veszélyes is.
Másrészt a mesterek is kenyeret esznek és házban laknak így ne csodálkozz ha ők sem csinálják ingyér'!!!
Kicsit fogd vissza magad ...
Szerintem egy olyan spirituális ember aki már olyan fejlett hogy tanítani tud,az nem pénzért segít hanem hogy megváltoztasson és jobb útra tereljen akár egy embert is!
Én értem hogy valamiből kell élnie de az ne már ez legyen ..as segítségért nem kéne pénzt várni!
És szerintem én nem vagyok akárki szóval biztos egyetlen mester sem fog elküldeni.....
fölösleges mestert keresned, mert ami fontos azt nem lehet tanítani. a mester sem tudná átadni neked. magadnak kellene a saját élet tapasztalataidból megalkotni azt.
olvasd el hesse: sziddhárta.
"en szerintem en nem vagyok akarki!" Ez a kijelentes mar eleg ontelt, ami akadalyoz a celod elereseben pl.
Eddig sokat hallottal es olvastal, most azokat kezd el gyakorolni is! TAlald meg onmagad, s legy alazatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!