Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet spirituális...

Hogyan lehet spirituális tanítót szerezni? (mestert)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 17:23
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
neten és ha jól vizsgázol kapsz egy "autót"- csak vicceltem ugye érted? :P
2013. ápr. 12. 20:27
 22/54 anonim ***** válasza:

Na figyu:

Én mesternek azt tekintem aki felcuppant az energiáira és tud téged felfelé vinni és segíteni.

Ilyen M.o.on nem sok van. Mondjuk az egyik kezeden meg tudod számolni őket. Gondolhatod hogy nem vállalnak be akárkit. Mire felfejlődsz odáig hogy szóba áll veled egy ilyen az kerül sokba és ez az út tele van szélhámossal és dilettánsokkal így nagyon veszélyes is.

Másrészt a mesterek is kenyeret esznek és házban laknak így ne csodálkozz ha ők sem csinálják ingyér'!!!

2013. ápr. 12. 21:55
 23/54 A kérdező kommentje:

Kicsit fogd vissza magad ...

Szerintem egy olyan spirituális ember aki már olyan fejlett hogy tanítani tud,az nem pénzért segít hanem hogy megváltoztasson és jobb útra tereljen akár egy embert is!

Én értem hogy valamiből kell élnie de az ne már ez legyen ..as segítségért nem kéne pénzt várni!

És szerintem én nem vagyok akárki szóval biztos egyetlen mester sem fog elküldeni.....

2013. ápr. 12. 22:48
 24/54 anonim válasza:
Egy ilyet én is szívesen elképzelek, hogy valahol a hegyekben egy kis házikóban tanít a Mester, te elvégzed neki a ház körüli munkákat stb-t egészen addig ameddig készen nem állsz, hogy tovább indulj a saját lábadon. Mint valami keleti filmben vagy mesében. :) Tetszene, de sajnos én sem tudom, hogy hol és hogyan.
2013. ápr. 12. 23:25
 25/54 anonim ***** válasza:

fölösleges mestert keresned, mert ami fontos azt nem lehet tanítani. a mester sem tudná átadni neked. magadnak kellene a saját élet tapasztalataidból megalkotni azt.

olvasd el hesse: sziddhárta.

2013. ápr. 13. 02:45
 26/54 anonim ***** válasza:
Keresd meg Kicsimuki Szenszeit!
2013. ápr. 13. 13:44
 27/54 anonim ***** válasza:

"en szerintem en nem vagyok akarki!" Ez a kijelentes mar eleg ontelt, ami akadalyoz a celod elereseben pl.

Eddig sokat hallottal es olvastal, most azokat kezd el gyakorolni is! TAlald meg onmagad, s legy alazatos!

2013. ápr. 13. 18:00
 28/54 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem ,hogy egoista lennék vagy ilyesmi ,ez egy tény megállapítás volt.Nem kell olyan szerénynek leni és állszentnek sem.Én tisztelek mindenkit aki ugyanúgy tisztel engem.....
2013. ápr. 13. 20:56
 29/54 anonim ***** válasza:
duma
2013. ápr. 13. 21:13
 30/54 A kérdező kommentje:
hát ok.
2013. ápr. 13. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!