Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha megoldható...

Szerintetek, ha megoldható lenne az időutazás, akkor milyen következménnyel járna, ha megváltoztatnánk a múltat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elvetemült, de nemrég néztem egy Family Guy részt, ahol visszamentek az időben, és 1 mondattal megváltoztatták a jövőt. Szerintetek katasztrofális lenne megváltoztatni a múltat? Ti megtennétek? Ha igen, miben változtatnátok? :)

2013. jan. 25. 22:05
1 2
 11/12 fenyőfa válasza:
Ha visszamennél, és megváltoztatnád a jövőt, akkor onnan menne minden! Rossz lenne az emléked, és ennyi! minden esetre nem hinném hogy ez a veszély fenyeget valakit is! Sokak szerint az UFOK az ok időutazó emberek a jövőből, csak azért néznek ki úgy, ahogy, mert ennyit fejlódött az emberi faj mire kitalálta az időutazást.... több milió év, és az emberek lesznek a szürke lények! és nem nagyon mutatják magukat, nehogy megváltozzon a jövő....
2013. jan. 28. 12:32
 12/12 Phenom1971 válasza:
Szerintem a múltat nem tudod megváltoztatni mert már megtörtént. Ha Te most visszamennél a múltba és olyan dolgot tennél amitől sok embernek megváltozna a múltja, akkor melyikre emlékeznének a múltjából? Ha mindkettőre akkor ott valami baj van hisz 2 dolog nem történhet egyszerre. A jövőt tudod csak megváltoztatni. De azt se időutazással mivel az idő nem létezik a világegyetemben. Ezt csak mi találtuk ki szerintem hogy legyen viszonyítási alapunk a "mikor" kérdésre.
2013. jan. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!