Az emberi tudat vissza tud menni az időben?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy kész ostobaságnak látszik ,de szerintettek a tudat vissza tud menni az időben? Mondok inkább egy példát:Ugyebár sok ember mondja ,hogy létezik a testen kivűli utazás vagy mi,amikor az asztrális test kilép a fizikai testből. Ha egy ember egy meghatárázott tudat állapotba kerűlne akkor a tudata eltudna szakadni abbol a térből és időből és vissza menni a multba? Vagyis ha például tegnap egy fagyizoban voltam és űltem egy asztalon 14:40-kor,akkor ha visszamennék az időben akkor abban a TESTBEN és abban az időben tudnék vissza menni? Normális válaszokat kérek.2012. aug. 18. 12:50
1/17 anonim válasza:
2x olvastam el... nem értem,h mi a kérdés. Akkor minek válaszolok?azt sem tudom xd. Bocs.
2/17 anonim válasza:
Próbálok normálisan válaszolni, de baromságot kérdezel. ég ha van is ilyen, majd gondolod, hogy valaki pont itt egy anonim oldalon leírja és hopp megcsináod? Ne legyél már ennyire visszamaradott.
3/17 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért: Csak az válaszoljon aki tudja a választ a kérdésemre,továbbá ne legyen provokatív a válasz különben jelentem a moderátornak és elöbb utobb az illetött kicsapják az oldalrol. De az értelmes válaszokat szívesen várom. :)
2012. aug. 18. 13:06
4/17 anonim válasza:
Miért az asztalon "űltél"?
Egyébként meg nem.
5/17 anonim válasza:
Oké,akkor legyen gyenge az elmém,de a kérdésedre nem fogsz vâlaszt kapni,ha nem fejted ki.. Bocs,de nem értem,ez van ,lehet jelenteni,takarítani nem érdekel.De Akkor Is Értelmetlen A Kérdés.
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor miért válaszoltál a kérdésre ha nem tudod a választ? Elismerem,a kérdésem logikátlan,de ha nem tudod választ akkor tulajdonképpen kérdezel tölem,ezt peddig privátba kell elrendezni,ha van kérdésed akkor 1:Privátba kérdezd meg tölem. Vagy 2: Írj ki az oldalra új kérdést. Kérek mindenkit a szabályzat elolvasására és megértésére. Mert itt a témával kapcsolatban lehet válaszokat írni,és a poén mesterek meg a ''humor'' kategoriába menyenek választ adni. Továbbra is várom a válaszokat. :)
2012. aug. 18. 13:15
7/17 anonim válasza:
Testenkívüli utazás során van rá esélyed, hogy az asztrál dimenzióba kerülsz, ahol a múltbeli dolgokat megtalálhatod.Legalábbis azok "lenyomatát",mását.Testben nem tudsz visszamenni és az időpontokban sem válogathatsz.
8/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ. Informativ volt. :)
2012. aug. 18. 13:20
9/17 anonim válasza:
Jó akkor 'MENYEK' választ adni... Ahogy te mondanád.
10/17 anonim válasza:
Ez így nem kivitelezhető, mert abban az állapotban a testedben a tudat benne volt, tehát ugyanaz a tudat kétszer nem menne bele. Viszont a múltbeli eseményeket szemlélőként meg lehet tekinteni, akár jelen volt a szemlélő akár nem. De kétszer nem lehetsz ugyanabban a testben ugyanazzal a tudattal. Főleg mert a jelenbeli tudatod már valamivel több, mint a múlt bármely pillanatában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!