Ha lehetne utazni az időben akkor a múltba vagy a jövőbe utaznál és miért?
Mindenhova. És azért, hogy megismerjem az adott korokat, amennyire lehetne.
Elsősorban a múltba, aztán, ha még lehetne, a jövőbe. :)
De a kora földi kortól egészen a kora újkorig bejárnék amit csak lehet, még akkor is, ha csak 1-2 hétnyi időm lenne mindenhol.
A múltba, mivel sokkal érdekesebb a leletek és az élőlények és emberek kialakulása miatt. A saját szememmel láthatnám mindezt.
Azután elruccannék a jövőbe, hogy megnézzem, milyen katasztrófák várhatóak. Bár nem kell jósnak lenni, hogy most is lássuk, mi várható.
hát inkább maradnék ahol vagyok. A múltba azért nem, mert ha Stephen Hawking téziséből indulunk ki, akkor ez eleve lehetetlen, a jövőbe meg azért, mert...hát nézd az első pontot. Nem szívesen hagynék itt mindent, tudod, hiányozna a komfort, a család, a haverok stb-stb.
De miért kérdezed? :D
Én mindenképp a múltba, hogy megismerhessem azokat az őseimet, akikről, csak nagy családi összejövetelekkor hallottam. Megnézni, hogy tényleg hasonlítok-e rájuk, és hogy vajon boldogok voltak-e, ahogy én gondolom.
Aztán, ha mindent megtudtam, amit akartam, a jövőbe is belekukkantanék. De nem túlságosan előre. Mondjuk csak 4-5 évet. De úgy, hogy a mostani és a jövőbeni öt év közötti időszakról is kapjak részletes információt.
De jó lenne!:)
Csak a múltba.
Járt utat a járatlanért el ne hagyj!
A múlt az biztos, de jövő lehet hogy nincs is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!