Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti végetetek reiki tanfolyamot...

Ti végetetek reiki tanfolyamot? Hasznos volt? Mennyibe került?

Figyelt kérdés
Ez egy 2 napos intenzív tanfolyam lenne,egyik ismerősöm el akar csalni.Én nem nagyon hiszek benne, de kiváncsi lettem. Lehet, hogy kapok vmi újat ezáltal??? előre is köszi

2013. jan. 25. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok!

Nem részletezem, mert szinte mindenkire másképp hat.

Azt mondom mindig, hiába dícsérek egy fazék pörköltet, hogy ilyen finom, meg olyan finom, ha nem vagy hajlandó megkóstolni, úgysem fogod megtudni, hogy neked ízlik-e vagy nem.

A legtöbb reikis tisztességes, ezért a legtöbb reikis szeretetből (vatikáni valutáért) adja a kezelést (az más dolog, ha valami aprósággal viszonzod, azt megköszöni). Ha van ilyen ismerősöd, kérj tőle egy hétre 3 nagykezelést, (ez az alap) és döntsd el, hogy akarod-e vagy nem.

Persze, ha pl. úgy elkap az influenza, hogy se látsz, se hallasz tőle, akkor megtapasztalhatod jótékony hatását egy alapos fejkezeléssel is. De ilyet nem kívánok senkinek. :))))

2013. jan. 26. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Sokan vallják azt, hogy erre minden embernek szüksége van, én is azt mondom, nagyon jó, ha "kéznél van".

Mások ezért ahogy mondani szokták "boldog-boldogtalant" rábeszélnek, hogy végezzék el, én azt mondom, kóstolj bele, és döntsd el, hogy akarod-e magadnak, családodnak, ismerőseidnek, amikor kell, kéznél legyen.

2013. jan. 26. 08:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. :)
2013. jan. 28. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!