Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Végzett valaki reiki tanfolyamot?

Végzett valaki reiki tanfolyamot?

Figyelt kérdés

Mennyi idő amíg az embernek az ehhez szükséges képességei kifejlődnek? Vagy lehet hogy ez egyéntől függ?

Engem nagyon érdekelne és kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet utána hasznosítani a megszerzett tudást.

Nektek, hogy ment?

2010. máj. 20. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok reikis, de annyit tudok, hogy a tanfolyam után azonnal tudod használni a "képességet". Valójában anélkül is tudod, csak sokkal nehezebb megtanulni. Amit ott tanulsz, az sima energiaáramoltatás, és az benne a jó, hogy nem a saját energiáddal teszed (nem fáraszt), hanem az Univerzuméval. Ezzel nem fogod megváltani a világot, de ha fejleszted a tudásod, akkor segíthetsz önmagadnak, és a közvetlen környezetednek.
2010. máj. 20. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Az biztos, hogy egyéntől függ mivel nem vagyunk egyformák. Valakiben benne van, valakinek meg még sokat kell tanulnia hozzá.
2010. máj. 20. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Én végeztem reikit, pontosan reiki 1-et. Egy délután volt a tanfolyam össz-vissz, annyi sok új dolgot nem tudtam meg, viszont úgy érzem, hogy megérte elvégezni. Kezdetben bizonytalan voltam és nem annyira érzékeltem a működését de kis gyakorlás és belejöttem. Nem lettem nagy gyógyító, de nem is ez volt a cél. Nem is használom túl gyakran, viszont ha bármi bajom van, akkor tudok magamon segíteni, ill. a családomon is, de ők nagy többségben nem annyira nyitottak rá. Ha érdekel próbáld ki, végezz tanfolyamot, szerintem veszteni nem vesztesz vele semmit...

2010. máj. 21. 00:40
 4/8 anonim ***** válasza:
A családunk egy barátja elvégzett pár ilyen tanfolyamot és tök jól csinálja!Igazából elöször azt hittem húmbug az egész,de aztán megmutatta és ÉNIS ÉREZTEM!NAGYON JÓ ÉRZÉS!Nekem azt mondta,hogy valami nagymestereknek meg kell nyitni a fejeden valamit vagy mi.Ő minden reggel csinálja magán és néha a családján,állatain és barátain ha szükséges és TÉNYLEG HASZNÁL ÉS MŰKÖDIK.LÉTEZIK.
2010. jún. 22. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
egyéntől függ. nekemm megvan az 1 és a 2 is. van akinek a kezdetektől elégjol megy. gyakorlással jol kitanulható. rengeteg olvasmány van a témában ami segit.
2010. jún. 23. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:

ezek a reiki leggyakoribb felhasználási lehetőségei:

[link]

2010. nov. 19. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

szia!

én a mestert is elvégeztem és csak jót tudok róla mondani. A változás benned kezdődik. Engem egy másik, ezerszer jobb munkahelyre sodort a gazd.válság közepette, és rendszeressé vált a menstruációm, ami nálam nagy szó, mert előtte kb 3havonta jött meg. Kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb lettem, és pár számomra negatív kapcsolatot is sikerült leépítenem, úgy hogy az a legkevesebb lelki bajt sem okozott nekem,sőt!:)

A képesség egyből kialakul, de minél többet használod annál érzékenyebbé válsz az energiára.

Sztem maximálisan megéri a pénzt, időt.:)

2011. márc. 10. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Usui reikis I-II-es vagyok, már évek óta, pontosabban 4. éve.

A megtapasztalások időben is egyéniek!

2011. okt. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!