Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti végetetek reiki tanfolyamot...

Ti végetetek reiki tanfolyamot? Hasznos volt? Mennyibe került?

Figyelt kérdés
Ez egy 2 napos intenzív tanfolyam lenne,egyik ismerősöm el akar csalni.Én nem nagyon hiszek benne, de kiváncsi lettem. Lehet, hogy kapok vmi újat ezáltal??? előre is köszi

2013. jan. 25. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Persze, egy csekket egy nagyobb összegről, amit be kell fizetned.
2013. jan. 25. 14:05
 2/13 Jézus :) ***** válasza:

Én kicsivel több mint egy éve végeztem el az 1-est. Pár dologban megváltoztat. Etrendedre jobban oda fogsz figyelni, de nem is tudatosan, hanem automatikusan elmaradnak a káros dolgok, szenvedélyek. Igazán látványos dolgot nem siekrült vele művelnem. Kisebb sikerek voltak. Nem sok.

Nem sokára lesz 2-es fokozat. Ezt az egyet még el szeretném végezni. A távolba gyógyítás miatt.

Az egyes reiki 10 000 ft- volt.

2013. jan. 25. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

"Nem sokára lesz 2-es fokozat. Ezt az egyet még el szeretném végezni. A távolba gyógyítás miatt. "

Jó ég... Nem létezik "távolba gyógyítás"...

2013. jan. 25. 14:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Az lehet. :D :D :D
2013. jan. 25. 14:08
 5/13 A kérdező kommentje:

Ez előző kommentem at egyes csekkes hozászólónak ment.

kedves 2. hozzászóló akkor azért némiképp tudatosabb lettél. kb. ilyen 10.000.re saccoltam én is, mert konkrétan nem találtam sehol.

2013. jan. 25. 14:10
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Mielőtt kiadnál ennyi pénzt, azt mondom, hogy a kíváncsiság miatt ne menj el a tanfolyamra!

Kérd meg az ismerősödet, hogy 3 nagykezelést lehetőleg egymást követő napokon adjon neked, és amikor ezen túl lesztek, azok után döntsd el, hogy akarod-e ezt magadnak, vagy nem. Belső késztetés alapján dönts, és ne az eszed által diktált kíváncsiság hajtson.

3 kezelés nélkül csak a kíváncsiság fog odavinni!

Én is azt mondtam, hogy az 1-es, 2-es nekem elég. Elég is volt kb. 15 évig. A 2-essel már jelentősen tudsz a saját életeden is változtatni, ha elvégzed, majd rájössz, hogyan.

Utána eltelt kb. 15 év, és akkor éreztem azt, hogy szükségem van a 3-asra is. Igen, mindig mindenki csak annyit végezzen belőle, amennyit belülről úgy érez, hogy szükséges neki.

2013. jan. 25. 14:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Még meggondolom aakor, hogy igazán akarom-e. Még van 2 hetem.
2013. jan. 25. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Az pont jó. Az első héten lemegy a 3 nagykezelés. Akkor fogod érezni igazán a kezdeti hatást. És a következő héten lesz alkalmadra eldönteni, hogy elmégy-e a tanfolyamra, vagy nem.

(Egyébként amikor én az első nagykezelést megkaptam még tanfolyam elvégzése előtt, 3 nap után azért lettem ideges, hogy miért nem vagyok ideges? Ugyanis előtte már hetekig állandó stresszben éltem, és 3 nap után vettem azt észre, hogy a görcs, a feszültség, mintha nem is lett volna. És ez csak egy hatás, a többit most nem sorolom, aki akarja, megtapasztalja, aki nem akarja, az nem áldoz rá időt).

2013. jan. 25. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
ez meg mi? XD
2013. jan. 25. 15:01
 10/13 A kérdező kommentje:
8-as azért mondhatnál még hatásokat, miket tapasztaltál még?
2013. jan. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!