Ti végetetek reiki tanfolyamot? Hasznos volt? Mennyibe került?
Én kicsivel több mint egy éve végeztem el az 1-est. Pár dologban megváltoztat. Etrendedre jobban oda fogsz figyelni, de nem is tudatosan, hanem automatikusan elmaradnak a káros dolgok, szenvedélyek. Igazán látványos dolgot nem siekrült vele művelnem. Kisebb sikerek voltak. Nem sok.
Nem sokára lesz 2-es fokozat. Ezt az egyet még el szeretném végezni. A távolba gyógyítás miatt.
Az egyes reiki 10 000 ft- volt.
"Nem sokára lesz 2-es fokozat. Ezt az egyet még el szeretném végezni. A távolba gyógyítás miatt. "
Jó ég... Nem létezik "távolba gyógyítás"...
Ez előző kommentem at egyes csekkes hozászólónak ment.
kedves 2. hozzászóló akkor azért némiképp tudatosabb lettél. kb. ilyen 10.000.re saccoltam én is, mert konkrétan nem találtam sehol.
Kedves Kérdező!
Mielőtt kiadnál ennyi pénzt, azt mondom, hogy a kíváncsiság miatt ne menj el a tanfolyamra!
Kérd meg az ismerősödet, hogy 3 nagykezelést lehetőleg egymást követő napokon adjon neked, és amikor ezen túl lesztek, azok után döntsd el, hogy akarod-e ezt magadnak, vagy nem. Belső késztetés alapján dönts, és ne az eszed által diktált kíváncsiság hajtson.
3 kezelés nélkül csak a kíváncsiság fog odavinni!
Én is azt mondtam, hogy az 1-es, 2-es nekem elég. Elég is volt kb. 15 évig. A 2-essel már jelentősen tudsz a saját életeden is változtatni, ha elvégzed, majd rájössz, hogyan.
Utána eltelt kb. 15 év, és akkor éreztem azt, hogy szükségem van a 3-asra is. Igen, mindig mindenki csak annyit végezzen belőle, amennyit belülről úgy érez, hogy szükséges neki.
Az pont jó. Az első héten lemegy a 3 nagykezelés. Akkor fogod érezni igazán a kezdeti hatást. És a következő héten lesz alkalmadra eldönteni, hogy elmégy-e a tanfolyamra, vagy nem.
(Egyébként amikor én az első nagykezelést megkaptam még tanfolyam elvégzése előtt, 3 nap után azért lettem ideges, hogy miért nem vagyok ideges? Ugyanis előtte már hetekig állandó stresszben éltem, és 3 nap után vettem azt észre, hogy a görcs, a feszültség, mintha nem is lett volna. És ez csak egy hatás, a többit most nem sorolom, aki akarja, megtapasztalja, aki nem akarja, az nem áldoz rá időt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!