Reiki beavatás után hogyan tovább?
Gyakorlás!
Neked is (mármint a tenyerednek) és a kezelt személy szervezetének is szüksége van időre ahhoz, hogy "ráérezzen" a dolgokra.
Egyébként a nagykezeléseket azért célszerű, hogy a menetét, a kézpozíciókat fejből tudd, és ne kelljen a segédanyagot használni.
Másrészt tudd, hogy egyedül a vese az, amely képes és hajlandó több energiát felvenni annál, ami saját magának kell, képes és tudd felvenni és továbbítani másik testrész felé. Vagyis ha csak vesét kezelsz, ott fogod legelőször érezni, hogy akár a tenyered, akár a vese "beindult".
Üdv neked, kis világunkban!
Az, hogy kapsz egy beavatást, és után Te képes vagy erre meg arra... Tudod, attól, hogy van egy KRESZ vizsgád, meg elmondták, hogyan kell autót vezetni, Te attól még nem fogsz menni kocsival sehova.
Magadtól kell rájönnöd, hogyan tudod irányítani az energiát... és ehhez nem kell semmiféle beavatás.
Veronika, takarodj már innen!
Még csak nem is vagy poénos!
Veronika!
Igazad van abban, hogy nagyon sok olyan kérdés van itt ami valóban hülyeség. Én is találkoztam ilyenekkel, de nem írtam véleményt róla, inkább magamban mosolyogtam egyet. Azt te nem tudhatod, hogy egyes emberek miért fordulnak az ezotériához. Lehet, hogy ebben találnak megoldást, lelki, egészségi problémáikra. Vannak olyanok akik problémáikra az alkoholban, drogban és az öngyilkosságban találják meg a kiutat. Ezekkel lehet, hogy a saját problémáik megoldódnak, de a közvetlen közelükben lévő embereket, családtagjaikat tönkreteszik. Vannak akik hisznek ezekben a dolgokban, vannak akik nem de elfogadják azt, hogy létezhet. Én se hittem sokáig ezekben, de nem ítéltem el azokat akik ezzel foglalkoztak. Én is megtehettem volna azt, hogy elmegyek egy orvoshoz, felír egy gyógyszert ami teljesen letompítja az agyat és amitől az ember úgy néz ki, mint egy zombi. Nem tettem meg. Ebben találtam meg a kiutat és ez segített is egyik napról a másikra. Én tiszta szívemből kívánom neked, hogy ne kelljen azokat a dolgokat átélned amiket nekem vagy másoknak! Végezetül ajánlom figyelmedbe: [link]
Itt találsz nevetséges kérdéseket de ezek közt sincs ezotériával kapcsolatos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!