Reiki szimbólum medált beavatás előtt is lehet hordani-segít? -vagy csak utána érdemes?
13:12 - Szerintem mindegy, melyik, ha nem való még neki, bármelyik kényelmetlen érzést okozhat. Tegye föl, aztán meg vegye le, ha úgy érzi, nem tesz jót neki.
Kérdező: Hányas reikis vagy? Vagy még most készülsz az első behangolásra?
(Én hármas vagyok már több, mint 10 éve, és két éven keresztül Rai-sokkal jártam össze, mert ahol laktam, nem voltak tradícionálisok. Előítéleteim nincsenek, tiszteletben tartom a szokásaikat, ők is tiszteletben tartották az enyémeket :-)
úgy érzem,jót tenne nekem ha Reikit tanulnék. Találtam Reiki szimbólum-nyakláncokat,és van olyan ami segíthetne a mostani helyzetemben,és erre irányult a kérdés. de akkor azt hiszem előbb elkezdem
köszi mindenkinek!
egyébként én is hallottam rosszat a R.A.I-ról.. Mi az igazság?
Kérdés, hogy amiket találtál, valóban Reiki-szimbólumok-e :-) Szimbólumokkal először a kettes hangoláson találkozol, addig elvileg fogalmad sincs arról, hogy hogyan néznek ki, arról meg még kevesebb, hogy melyik mit művel.
Az az igazság, hogy a Reiki az Reiki. Lehet csűrni-csavarni, de az emberi okoskodás - legyen az Rai-s, vagy tradícionális - a Reiki erejét nem befolyásolja. Ahhoz menj, aki szimpatikus neked, akiben megbízol, mert ő a te mestered. Ha meg menet közben kiderül, hogy mégsem ő az igazi, vagy már nem ő az, akkor elmehetsz máshoz.
A Reikiben az a szabály, hogy nincs szabály :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!