Mit jelent a Morbid Angel zenekar logójában található szimbólum?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 00:22
2/12 A kérdező kommentje:
Nem a pentagrammra gondoltam konkrétan hanem ami körülötte található.
2011. márc. 14. 01:03
3/12 anonim válasza:
magyarra fordítva morbid angyal a pentagram körül a zenekar neve van
4/12 A kérdező kommentje:
Nem a felirat érdekelne, azt énis tudtam hogy mi van odaírva, hanem a körben található szimbólum.Van egy pentagramm a közepén egy fordított keresztel meg egy harmadik, amiről foggalmam sincs hogy mi, az egyik szárán olyan mintha egy hatos lenne na az érdekelne de nagyon hogy micsoda. Egyik külföldi fórumon például azt olvastam hogy egy arab felirat, de szerintem inkább jobban hasonlít a sumér vagy babilóni szimbólumokra.
2011. márc. 15. 00:17
6/12 A kérdező kommentje:
Nemhinném hogy egy ilyen kaliberű zenekar a "semmit" tenné bele a logójába...:D
2011. márc. 16. 23:57
7/12 TheFPSVik válasza:
dede mivel minden zenekar szív valamit és lehet h beszívva csinálták szal semmit....én utaná olvastam a GOOGLE-be szal erre való a google
8/12 A kérdező kommentje:
én sajnos nem találtam róla semmit a google-be. Küldenél egy linket légyszives ahol konkrétan azt írják hogy nem jelent semmit?(kíváncsi vagyok mostmár télleg...)
2011. márc. 19. 00:27
9/12 anonim válasza:
A betűk a zenekar stílusának megfelelően a vannak kiválasztva.A vasvilla a sötét alvilági élet jelképe, mint a pentagramm is(amit csak a középkorban kezdtek el okkult tudományokhoz kötni, amúgy semmi köze a sátánhoz).Amúgy abszolót semmi köze nincs semmihez.Sosem volt.Ez tetszett nekik és ennyi.Az meg, hogy minden zenekar szív valami és beszívva készült biztos egy 12 éves szintjén gondolkodó ember írta, mert ezeket Grafikusok, és designerek tervezik.Többek között én is foglalkozom ilyennel, és hasonló dolgokkal, onnan tudom, és egyáltalán nem szívok be amikor csinálom.A zenekar személyiségét kell tükröznie a logo-nak és feliratnak is.Ennyi.És ha annyira érdekel a dolog a website-juk elérhető és lehet írni a cluboknak is akűhol olyanok válaszolnak akik értenek a zenekarhoz, és töviről hegyire ismerik is őket(személyesen is ismerik őket köztük sokan)
10/12 valakiakitnemismersz válasza:
Az nem Pentagramma hanem Baphomet és az egy ősi bálvány de sokan a sátánnak is mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!