Reiki beavatás után hogyan tovább?
""aki a nejem nem érzett semmit se meleget, se bizsergést" - Hogy ilyet elérj a nejednél, arra van jobb módszer is, mint a reiki. ;-)"
Az a módszer amit te ajánlottál az működik. Ezt már többször is próbáltam sőt olyan energiával tölti fel aminek a hatására utána jobban alszik, de még én is :P
Igazából már a tanfolyamon sokféle tapasztalatot kellett volna szerezned a kezeléssel és az energia érzéklelésével kapcsolatban. Erre való a reiki tanfolyam. Ezért ideálisan kb. 16 óra hosszú a reiki 1 kurzus. Hogy legyen idő elég a gyakorlásra és tapasztalatszerzésre.
A hallgatóimat én addig gyakoroltatom, amíg magabiztosan nem érzik az energiát és minden technikát önállóan végre tudnak hajtani. Én ezt a reikit tanítom: ( [link]
Ne fogadd el ezt az állapotot. Kérj konzultációt, akitől tanultál, ha továbbra se megy, keress más reiki tanárt, aki úgy érzed segíteni tud neked.
Az avatás erőssége függ a reiki mester gyakorlottságától, mennyire tisztán áramoltatja a reiki energiát, a te pillanatnyi kondíciódtól és hogy melyik irányzatban végezted. Ez mind közrejátszik.
A beavatások utáni időszakokra gondolva, ugy tanultuk, és ugy tudjuk, hogy a tradicionalis USUi-féle reiki kezelések mindig ruhán keresztül történtek, történnek tehát kényelmes ruhában, amiben a kezelendő érkezik, viszont az utóbbi időben egyre többször nem igy ábrázolják, nem is igy történik, engem zavar ez a levetkőzős tr. USUI reikis kezelés effajta "UJ" módszere, és nem értem.
A másik kérdésem, hogy összemossák pl. a masszázzsal a tr. reikit, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!