Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reiki beavatás után hogyan...

Reiki beavatás után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! kb 5 napja megtörtént a beavatás (egyetemes reiki), egy olyan mester tartotta akiben teljesen megbízom. De egyenlőre nem akarom zaklatni ilyen jellegű kérdésekkel. A beavatás után kipróbáltam újonnan szerzett "képességemet". De a páciens aki a nejem nem érzett semmit se meleget, se bizsergést. Én is arra számítottam, hogy ha megvan a beavatás valamit fogok érezni. Nem olyanokra gondolok , hogy villámok cikáznak a kezemből, hanem apróbb kisebb bizsergést vagy meleget fogok érezni, de nem történt semmi. Pedig mindent úgy csináltam ahogy tanított. Mennyi időbe telik míg ezek az érzékek kifinomulnak? Hetek, hónapok netán évek? Ti hogy voltatok vele? Az ide nem illő válaszoktól kérlek kíméljetek meg! Köszi!

2012. nov. 19. 11:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

""aki a nejem nem érzett semmit se meleget, se bizsergést" - Hogy ilyet elérj a nejednél, arra van jobb módszer is, mint a reiki. ;-)"

Az a módszer amit te ajánlottál az működik. Ezt már többször is próbáltam sőt olyan energiával tölti fel aminek a hatására utána jobban alszik, de még én is :P

2012. nov. 20. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
:)))))
2012. nov. 20. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Igazából már a tanfolyamon sokféle tapasztalatot kellett volna szerezned a kezeléssel és az energia érzéklelésével kapcsolatban. Erre való a reiki tanfolyam. Ezért ideálisan kb. 16 óra hosszú a reiki 1 kurzus. Hogy legyen idő elég a gyakorlásra és tapasztalatszerzésre.

A hallgatóimat én addig gyakoroltatom, amíg magabiztosan nem érzik az energiát és minden technikát önállóan végre tudnak hajtani. Én ezt a reikit tanítom: ( [link]

Ne fogadd el ezt az állapotot. Kérj konzultációt, akitől tanultál, ha továbbra se megy, keress más reiki tanárt, aki úgy érzed segíteni tud neked.

Az avatás erőssége függ a reiki mester gyakorlottságától, mennyire tisztán áramoltatja a reiki energiát, a te pillanatnyi kondíciódtól és hogy melyik irányzatban végezted. Ez mind közrejátszik.

2012. nov. 21. 15:14
 14/14 anonim válasza:

A beavatások utáni időszakokra gondolva, ugy tanultuk, és ugy tudjuk, hogy a tradicionalis USUi-féle reiki kezelések mindig ruhán keresztül történtek, történnek tehát kényelmes ruhában, amiben a kezelendő érkezik, viszont az utóbbi időben egyre többször nem igy ábrázolják, nem is igy történik, engem zavar ez a levetkőzős tr. USUI reikis kezelés effajta "UJ" módszere, és nem értem.

A másik kérdésem, hogy összemossák pl. a masszázzsal a tr. reikit, miért?

2013. aug. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!