Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reiki I-es beavataskor mindenk...

Reiki I-es beavataskor mindenkinek van sal a nyakaban?

Figyelt kérdés
A mellettem ülöknek volt, nekem szerintem nem vagyis nem vettem eszre.

2011. júl. 11. 17:46
1 2
 1/13 skarma ***** válasza:
Nekem volt, de csak mert fáztam aznap
2011. júl. 11. 18:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Sál?? Bebeszélték maguknak! Semmi gond, ha te nem éreztél semmi ilyet, attól még nem vagy hátrányban, te sem vagy más, mint a többi. Üdv. a körünkben!
2011. júl. 11. 18:03
 3/13 juditk válasza:

Tudom, hogy itt válaszokat kell adni, de most én is kérdeznék.

Ti hol csináltátok a reiki avatást?

üdv.

2011. júl. 11. 18:05
 4/13 anonim ***** válasza:

18,03-as vagyok!

Mindenki a lakhelyén, vagy az ahhoz legközelebb eső városban, ahol Reiki mester-tanár éppen tanfolyamot hirdet. Ha van több mester-tanár is a közeledben, célszerű először (legalább egy elbeszélgetés erejéig) megismerned, és akkor már érezni fogod, hogy melyikhez van valójában bizodalmad, vagy "keresed" tovább a saját mesteredet.

Menj fel a www.fenykiadokft.hu oldalra, ott keresd meg: R.A.I. Magyarország tanárai, lejön egy oldal, kiválasztod a megyét, azon belül a várost, és lejönnek a mester-tanárok nevei, címei és elérhetőségei. Valamelyikkel felveszed a kapcsolatot, akár telefonon is rákérdezhetsz, mikor tart legközelebb tanfolyamot. Ha valami további (személyes stb.) kérdésed van, írj nyugodtan a privimre, amiben tudok, segítek.

2011. júl. 11. 18:14
 5/13 juditk válasza:

Köszönöm szépen a segítsébet!

Ha bármi van privátban kereslek.

2011. júl. 11. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Oké!
2011. júl. 11. 19:25
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

Egy feher salat tett a nyakukba, ezt azert lattam, mert kesöbb hunytam be a szemem. Amig nyitva volt a szemem, nekem tuti nem tett, vagy kesöbb, csak nem vettem volna eszre?

2011. júl. 11. 19:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Kis hamis!

Én sosem leskelődtem! (Sok tanfolyamot végzettet ismerek, szinte mindenki más és más érzettel jött ki, de sálról még senki sem beszélt!) Nem tudok rá mit mondani! Szerintem semmi jelentősége!

2011. júl. 11. 20:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is a valaszt!

Lehet, h furcsa, de nem "leskelödtem". Energiatemaban eddig is nagyon jol kiismertem magam elmeletben es gyakorlatban is, eddig is jol ereztem, amikor "leszivtak" es ahogy "töltekezem", ezt nem reszletezem. Eddig persze a sajat energiambol ment, amit meditaciok...stb naponta feltöltöttem, akar többször. (Röviden: erre sajatos modszerek.) Talan emiatt lehet, hogy a reikis gyakorlasok soran, ami ugye meg a sajat energiankbol ment, es talan az elöadas soran is elegge lemerültem, kisse faradt voltam, a vegen kicsit meg a fejem is megfajdult. Igy eszre sem vettem, hogy be kellett volna csukni a szememet, csak arra lettem figyelmes, hogy a többiek becsuktak, es gondoltam, be kell.

(Beavatas soran termeszetesen "feltöltödtem", minden elmult.)

Ha reiki tanar olvassa, ö tudni fogja, van-e sal, mindenkinek van-e, miert, elöre is köszönöm a valaszat!

2011. júl. 12. 00:24
 10/13 anonim ***** válasza:

"Reiki I-es beavataskor mindenkinek van sal a nyakaban?"

remélem ez a kérdés nem volt komoly!

2011. okt. 30. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!