Jó tanács. Bár nem tudom kihez akarnál menni, de nem feltétlenól jó ötlet. A reikinél egy bizonyos csatornát nyit meg a beavató a "kozmikus forrással", amit nem biztos, hogy a helyén tudna kezelni a várandós hölgy, és lehetséges, hogy növelné a stresszt, ami viszont a nemhogy a nőnek, de a babának sem jövedelmező.
A döntés persze a várandós hölgyé. Javasolnék inkább csak szellemi gyakorlást, ami meditáció formájában történik.
üdv
27/F
LastOne.Left
Köszönöm, LastOne.Left a valaszodat.
Reiki 2-öt. Az egyes utan nem törtent semmi különös, öszinten szolva meg csak uj informaciohoz sem jutottam, kiveve a reiki "fizikai kivitelezeset". (Es az egyes elött evekkel is tisztogattam magam "sajat modszerrel".) Amiatt lenne fontos, mert a 2-essel rövidebb ideig tart egy kezeles, ez kisgyerekek mellett nagyon nem mindegy.
Én azt mondom, hogy ha valaki nincsen felkészülve, és egy nagy ugrás éri, akkor lehetnek "bajok", és ettől óvnálak téged.
Másrészről elgondolkodtató, hogy amikor egy nő várandós, akkor a beavatás kihat e a babára is, vagy csak a nőre van összpontosítva.
Értem én, hogy rövidebb a 2es reikivel a dolog, de szerintem az 1est is tudod úgy használni, hogy ne tartson sok ideig...mondjuk csak járatod az energiát "magadon" keresztül. Bár nem tudom konkrétan mi a "célod" a reikivel. Ezt lehet jó lenne tisztázni előbb.
üdv
27/F
LastOne.Left
En nem tudom megallapitani, hogy fel vagyok-e keszülve vagy nem. Akinel az egyest csinaltam, ö hamarosan az egyes utan megkeresett, mi ujsag, es javasolta a 2-est.
Amugy lehet, hogy furcsa, de szerintem az egyes reiki elötti "letisztitasaim" is voltak ilyenek, mint most, nem erzek különbseget, semmifele attörest. Es lehet, hogy furcsa, de elötte nem foglalkoztam a reiki temaval, igy azt sem tudtam, hogy a reiki tulajdonkeppen aura-letisztitas, de a (bio)energiakkal igen, ezekröl sokat tajekozodtam. (Igy egyebkent par dologban nem is ertek egyet az emlitett oktatoval, de ertelmetlen ezt szovatenni.)
Mivel gyogymasször vagyok, evekkel korabban a munkam soran is "ereztem" az energiat, meleget "atmenni" a kezemböl. Agykontroll ismeretek reven ilyenkor vizualizaltam, hogy atmegy, tehat a "bejön2 funkciot is a fejtetönel. Mindig tudtam, hogy vannak energiak, aura, talan a születesemtöl, ezekben sem volt semmi hirtelen attöres vagy meglepö info, hogy "je, az ezoteriaban megiscsak van valami". Szoval en csak ilyen egyszerü ember vagyok.
Milyen celra? Egyelöre sajat, es a gyerekeim. Ha majd ismet masszirozok, akkor jobban be lesz jaratva az ut, akinek szüksege van ra, azokon is atmegy.
Remelem, erthetö.
*evekig sem gondolhatok utana reiki tanfolyamra
Meg kisgyerekkorban is necces bevallalni egesz napos tanfolyamokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!