Akik elvégeztétek az agykontroll tanfolyamot, vannak valamilyen negatív tapasztalataitok?
Szeretnék bejelentkezni egy tanfolyamra. Hívő katolikus és református barátaim riasztgatnak, hogy ez nagyon veszélyes, mert megtámad a sátán, hogy lehet bolondulni, mert megnyitom a kaput a gonosz erőinek...
Hiszek az ilyesmiben, és komolyan megijedtem, nem tudom, most mit tegyek. Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
A tanfolyamra elsősorban azért szeretnék bejelentkezni, mert szeretnék több pénzt bevonzani az életembe. Kb. novemberben minden nap elmondogattam magamnak, vizualizáltam, hogy vonzom a pénz - és decemberben váratlanul még félretenni is tudtunk egy szép ki összeget, a karácsony ellenére (2010 vége óta hónapról hónapra élünk, mindenféle spórolás nélkül, gyakran anyámtól kellett pénzt kérni. Szóval, úgy gondoltam, meg kéne próbálni komolyabban, de most komolyan megijedtem...
nem támad meg senki.
nincs negatív tapasztalatom, már 14 éve agykontrollozok, max anyi h néhány dolog nem sikerült, és megingott a hitem benne, de kezd helyreállni a dolog...
ez a betámadós dolog meg úgy ahogy van b*romság (már bocs)
Végeztem agykontrollt és elég sok szintén agykontrollt végzett ismerősöm van. Egyikünk sem bolondult meg, nem kerültünk be a pszichiátriára, még pszichológushoz sem kellett járnunk, pedig már tizenéve végeztük mindannyian a tanfolyamot.
Ördögöt nem láttam a négy nap alatt, főleg nem támadás közben. Az előadót láttam a színpadon, egyáltalán nem voltak sem szarvai, sem patái. Farka valószínűleg volt, mert férfi volt az illető, de azt nem láttam. (Bocs :-)
Menj el nyugodtan, akár a Lacihoz, akár a Gáborhoz kerülsz, hívő ember fogja neked leadni a tanfolyamot, mindketten istenhívők, ha jól tudom, éppen katolikusok :-)
Egyébként sok lelkész és pap is elvégezte az agykontrolltanfolyamot.
szia:)
ugyan,ne hidj már ezeknek az embereknek..'megtámad a sátán' ezen jót mosolyogtam:)
Nyugodtan jelentkezz agykontrollra,egyszerűen csodálatos.Ha alkalmazod,megváltozik az egész életed..és nem csak több pénzt tudsz majd bevonzani.
Én 14 éves vagyok,gyerek agykontrollon voltam..sose voltam igazán jó tanuló,nehezen maradtak meg a fejemben a dolgok.De agykontrollal 4-5-ös tanuló lettem.Ja,és nem mellesleg 4 hónap alatt lefogytam 20 kgt,szintén agykontrollal! (sose voltam vékony de 11 éves korom körül már elég rossz volt a helyzet,azóta próbálok fogyni..nem ment,de most végreee.:)) apukám egy egy szobás lakásban élt,miután elváltak a szüleim,napi 100 ftból kellett megélnie..enni alig volt pénze.Aztán kapott néhány alkalmi munkát,elment agykontrollra,és most vele élek egy gyönyörű lakásban,van egy jó autónk,nagyon jól élünk.Remélem ez meggyőzött,és elmész,mert tényleg megváltoztathatod az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!