Akik elvégeztétek az agykontroll tanfolyamot, vannak valamilyen negatív tapasztalataitok?
Szeretnék bejelentkezni egy tanfolyamra. Hívő katolikus és református barátaim riasztgatnak, hogy ez nagyon veszélyes, mert megtámad a sátán, hogy lehet bolondulni, mert megnyitom a kaput a gonosz erőinek...
Hiszek az ilyesmiben, és komolyan megijedtem, nem tudom, most mit tegyek. Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
A tanfolyamra elsősorban azért szeretnék bejelentkezni, mert szeretnék több pénzt bevonzani az életembe. Kb. novemberben minden nap elmondogattam magamnak, vizualizáltam, hogy vonzom a pénz - és decemberben váratlanul még félretenni is tudtunk egy szép ki összeget, a karácsony ellenére (2010 vége óta hónapról hónapra élünk, mindenféle spórolás nélkül, gyakran anyámtól kellett pénzt kérni. Szóval, úgy gondoltam, meg kéne próbálni komolyabban, de most komolyan megijedtem...
Két hétvégén tartó kellemes buli, amin alapvetően a benned rejlő képességekre hívják fel a figyelmet.
Ellentétben a vízenjáró és egyéb csodatévő tanfolyásokkal nem igyekeznek hívőként magukhoz ragasztani.
SAJNOS HATALMAS TÉVHITBEN ÉLSZ, KÉRDEZŐ! Elmondom, hogy miért. Mi a kereszténység célja? Az, hogy visszatartson minden jótól, a spirituális tudástól és a hatalomtól. Kitalálták az emberek Jehovát, Jézust meg egyéb baromságokat, akik nem létező személyek, vagy csak olyan erők, amik azért vannak, hogy több követője legyen, és hogy visszatartsa az emberiséget a spirituális hatalomtól, a felvilágosodástól. A Sátán se az akinek Mi hisszük őt. Csak a Biblia állítja olyannak be, a Biblia a legnagyobb TUDATALATTI MUNKA az egész történelemben!
ALKALMAZD AZ AGYKONTROLLT, a Sátánt nem vonzód be vele, ha be is vonzanád A SÁTÁN NEM GONOSZ, ő teremtett minket (kivéve a zsidókat, őket más teremtette) stb.. hosszú, most nem írom le, mert nincs időm. De kérdezhetsz PM-ben.
Nem, nem lehet veszélyes az Agykontroll. Egyedül is lehet művelni veszélyek nélkül.
Ami veszélyes lehet, és mindenképpen tapasztalt vezető kell hozzá:
-reiki(és bármely, a test energetikai rendszerét módosító-használó módszer)
-Jóga (főleg az "eredeti" keleti irányzatok, pl. a kundalini felébresztése gyakorlat stb.)
-mágiák, varázslás stb.
A modern új keresztény gyülekezetekben olyan zenét, hanganyagokat, effekteket stb. szoktak használni, amik először az érzelmekre hatnak, azután egyfajta hipnotikus állapotba hozzák az embert. Mivel gyerekkorom óta agykontrollozom, ezért egyből felismertem a megváltozott tudatállapotot, és otthonosan mozogtam benne, felismertem a manipulációs szándékot. A többiek közül viszont sokan sírva fakadtak és "Isten" érintését, szeretetét érezték. Később kellemetlen kérdéseket volt alkalmam feltenni a pásztornak. Mondanom sem kell, hogy nem térítettek meg.
Az Agykontroll hatására éppenhogy ellenállóbbá válik az ember a tudatalatti és tudatos befolyásolásra is! Felismeri a manipulációkat, amikkel sokan nem tudnak mit kezdeni.
"Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek,
az Ördög, mint ordító oroszlán jár szerte,
keresve kit nyeljen el!" (1Pt 5:8)
Az agykontroll tanfolyam hatása
/Olvasónk levele/
Egy történetet szeretnék megosztani Önökkel, ami tanulságos lehet mindenki számára, aki az EGY ÉLŐ ISTEN helyett különböző okkult praktikákban keresi a megoldást különböző bajaira. 4 évvel ezelőtt alkoholizmusom és egyéb magánéleti, munkahelyi problémáim miatt elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot. Az ígért dolgok (szabadulás függőségből, stresszkezelés, anyagi sikerek, öngyógyítás, mások gyógyítása, stb.) eleinte hatékonyan működtek, teljesen le voltam nyűgözve sok társamhoz hasonlóan. Aztán az életem szép lassan tönkrement, az éjszakáim egyre szörnyűbbé váltak, az embereket meggyűlöltem, iszonyatos gondolatok léptek fel, talán jobb, ha le se írom. Éjszakánként arra ébredtem, hogy különböző lények mászkálnak rajtam, figyelnek a szobámban. Már csak égő villany mellett mertem elaludni.
Amikor bekötöttük az internetet, utánanéztem egy kicsit jobban az agykontrollnak, és rájöttem, hogy ez is szép kis köntösbe bújtatott okkult praktikákkal foglalkozó "módszer". Persze a vezetők előszeretettel arra hivatkoznak, hogy ők vallásos emberek. Sokkal veszélyesebbnek tartom ezt az irányzatot, mint magát a sátánizmust, ugyanis itt burkoltan vezetik az embert a gonosz birodalmába. Sajnos már sok papot, lelkészt is megfertőztek, ők ingyenesen végezhetik el a tanfolyamot. Jézusra hivatkozik több esetben az egyik kurzusvezető, de közben az agykontroll fesztiválon zen-buddhista szerzetes vezeti az egyik meditációt. Kétségkívül lenyűgöző élménynek tűnt, de tudjuk, hogy a Sátán is megjelenhet világosság angyalaként. Továbbá meg szeretném Önökkel osztani azon tapasztalataimat, hogy az alaptanfolyam után sokan jelentkeznek az úgynevezett ULTRA elnevezésűre (szívesen küldenék könyveket, de eltüzeltem őket, ez egyébként nagy megkönnyebbülést okozott), amelyen gyógyítást, távgyógyítást, egyéb technikákat tanítanak). Az egyik kurzus után odamentem autogrammot kérni az egyik vezetőhöz, aki éppen arról beszélt egyik agykontrollt végzettnek, hogy előző életében francia szerzetes volt. A véleményem az, hogy talán nem is rosszindulatúak a vezetők, mert jót akarnak, csak egyszerűen megtévesztett emberek ők is. Az, hogy egy agykontrollos technika működik, még nem jelenti azt, hogy jó is, sőt...
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!