Mitől reccsen meg magától az ágyam?
Ha biztos, hogy nem hőtágulás miatt (kinyitod az ablakot és hidegebb lesz, becsukod és melegebb, ezáltal az ágy anyaga tágulhat és összemehet, ami okozhatja a recsegést), akkor van egy jó hírem: van egy szobatársad! :DD
Ha zavar, akkor kérd meg szépen és tisztelettel, hogy menjen el, mert te szeretnél egyedül lenni.
Nekem valamelyik nap volt ilyen társaságom és rendesen lépéseket hallottam, a lépcsőn, pedig egyedül voltam itthon. Néha még elsuhanó árnyékot is véltem felfedezni, de megkértem, hogy menjen el és elment.
Persze lesznek olyanok, akik nem mennek el, de abban én már nem tudok segíteni.
Ha gondolod, cserébe ajánld fel egy gyertya fényét.
(Te is szívesebben mész el valahonnan, ha kapsz érte mondjuk csokit, nem?)
Csók!
Csak hogy ez jobban nyáron volt akkor nagyon durván.Csak azt nem akartam írni.
Volt olyan hogy éjszaka felriadtam a hangra mert nagyon erős volt,hangos.
A nyáron történő ágy reccsenést mivel magyarázzátok.Egyébként a tv bútor nálam is recseg de az más.Mivel nem olyan hangot ad ki mint amit pl emberek produkálnak.Mint pl megmozdulnak az ágyon vagy arrébb ülnek kajak olyan hangot ad ki az ágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!