Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy vastagfalú...

Mit jelent ha egy vastagfalú pohár csak úgy magától szétrobban?

Figyelt kérdés
Párom egyedül volt a konyhában amikor tőle kb. 1 méterre egy vastag fagylaltos pohár minden előzmény nélkül egyszer csak szétrobbant mintha forró vízből hideg vízbe tette volna! Szerencsére csak a tarkóját kapta el és nem sérült meg!
2012. okt. 7. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom a párod közelsége különös izgalmi állapotba hozta a poharat, mely az így keletkezett feszültséget, ebben a kirobbanó formában vezette le, mondhatni feloldódott...
2012. okt. 7. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
:D :D :D Köszi a választ, de én most nem épp ilyen válaszokat várok. Amúgy hasonlóan érzek én is a közelében, majd szét durran az egyik részem ha meglátom őt! :D
2012. okt. 7. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Az üvegekben vannak alig látható légbuborékok. Ezek mentén idővel szétrobbannak az üvegholmik. Nem kell hozzá semmi különlegesség. Egyszerű fizika.
2012. okt. 7. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem csak azért gyanús mert 10 perccel előtte a mikrohullámú tányérjának a közepe robbant ki.....
2012. okt. 7. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

Tudom, hogy ezt a választ várod, szóval: Szellem szállta meg a poharat és ezért robbant szét.

Ez egy új szellemfajta, ami rongálással foglalkozik. A legvalószínübb, hogy legközelebb a ruháidat fogja megszállni és pont akkor fognak darabokra szakadni, mikor az utcán sétálsz.

2012. okt. 7. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy megszállta a poharat.....de arra gondoltam hogy esetleg valami entitás jelenlétére utalhat...
2012. okt. 7. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Az anyaghiba szelleme, és a középsulis fizika kozmikus sugarai voltak.
2012. okt. 8. 07:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Sza­rt sem jelent, és kérlek, ne kérdezd meg többször.

De amúgy mégis mire számítasz? Karma? Szellemek? Vagy hogy minden bizonnyal természetfeletti hatalmad van?

2012. okt. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!