Nem vagyok őrült, de magától felkapcsolódott este a villany. Mi okozhatta ezt?
Tudom, sok lesz a horrorfilmből, de ez elég gáz helyzet. Tegnap este fél kettőkor befejeztem az olvasást, elfújtam a gyertyát, majd szépen lefeküdtem aludni. Aztán ahogy elhelyezkedtem, befordultam a fal felé, meghallottam a villanykapcsoló kattanását, és értelemszerűen felkapcsolódott a villany. Magától. Mindenki aludt, senki nem volt a szobámban. EZ MI A SZAR?
Létezik, hogy valaki véletlenül pont a "fel" és "le" helyzet kötözz hagyta a villanykapcsolót, és pont akkor billent el mikor lefeküdtem? Elég gáz, nekem soha nem sikerült úgy hagynom.
Légyszives kíméljetek meg a parasztságoktól, én nem baromkodni járok ide, ilyen tényleg volt.
Valaki légyszives adjon rá egy normális magyarázatot, mert egész este nem mertem aludni!
Semmit nem akarok belemagyarázni, nem mondtam hogy természetfeletti, de ezt a kategóriát tartottam a leg jobbnak a kérdésemnek, mivel általában aki hisz az ilyesmiben, az (tapasztalataim szerint) először a racionális magyarázatokat keresi végig, csak azután gyanakszik szellemekre.
Második: igen, nekem ez a mániám :D Ha túl sok a fény, nem tudom beleélni magam a könyvbe, ami azért egy igyzán jó könyvnél elég fontos. A gyertyafény pont jó, nem túl fényes, de pont elég hogy lássam :D
Nálunk lehetetlen úgy lekapcsolni a villanyt, hogy ne legyen jó. Vagy rendesen lekapcsolom, vagy nem. Nagyon masszív. 10 éve megvannak, csak tudom. Valaki nagyon a trollját járathatja velem...
A tv-s történetről annyit, hogy nekem a gépemmel volt ugyan ez. Aztán kicseréltem a kábeleket meg a tápot, és nem volt gond... biztos hogy valami meghibásodás lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!