Megállt a faliórám éjjel 11 óra 8 perc körül. Előző éjszaka becsukódott magától a szekrényajtóm, ami mindig nyitva van. Mitől lehet ez?
Felkapcsolódott a villany is apukám szobájában. Mi a fene van?
Az órámról bővebben: Kivettem az elemet, visszatettem, az óra elindult visszafelé. Utána egyet előre, egyet vissza. Végül úgy láttam beindult, de megint megállt(ez hajnal fél 4 körül volt). Kivettem az elemet, és visszatettem a falra.
Mik ezek? Ezotériások, ti biztosan tudtok erre válaszolni. Nem vagyok babonás(tudom, mit jelent az óra megállása).
Valaki segítsen, mert idegesít. Köszi előre is.
Az órában lemerült az elem, akkor furcsa dolgokat tud csinálni. A miénk például hol felgyorsul, hol lelassul, innen tudjuk, hogy elemcsere kell.
A szekrényajtót becsapta a szél, apukád felébredt a hangra, és felkapcsolta a villanyt.
Kósza démon van nálatok. Ez a démon ártalmatlan, csak szeret a tárgyakkal szórakozni. Ha zavar hívj ördögűzőt.
Tóth Jakab, démonológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!