Milyen ételeket érdemes a bunkerben raktározni amik sokáig elállnak, de egészségesek is?
A kérdés furának tűnhet. Olyan ember vagyok aki hisz a világvégében (igazából nem a végében hiszek/hiszünk, hanem abban, hogy egy nagy katasztrófa fog történni).
Szóval nyáron nekiálltam egy bunkerépítésének amit most fejeztem be, és mivel eddig az ételnek csak egy részét szereztük be itt az ideje beszerezni a másik részét.
A feleségem a nyár folyamán rengeteg befőttet készített ami kb. 4 hónapra tartana ki, de viszont ezek javarészt gyümölcsök és zöldségek így hiányoznak a húsfélék, gabonafélék és tejtermékek. A befőtteken kívül még beszereztem 3 raklapnyi májkrémet, ami kb. 1600 db.
Az érdekelne, hogy szerintetek a húsféléket, hogy lehetne hűtés nélkül tárolni úgy, hogy ne romoljon meg, ill. milyen gabonaféléket érdemes beszerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
*A reptoidok üzenték meg egy kódolt üzenetben, de nem csak nekem, hanem mindnyájunknak csak sokan nem bírják értelmezni mivel a harmadik szemünkkel tudjuk csak dekódolni.
Az üzenetet tartalmazó videó: http://www.youtube.com/watch?v=HKpEDJAk-5w
Fontos: Lelki szemetekkel kell a sorok között olvasni és értelmezni a videón látottakat, csak így juthattok a teljes igazság birtokába. Gyermekeim, a hit a kulcsa mindennek.
Az előző videó csak felvezető volt mivel az eredeti felemésztheti az ember lelki és mentális állapotát.
FONTOS: ezt csak akkor nézzétek meg, ha úgy érzitek elértétek azt a szellemi és lelki fejlettséget amivel felfogjátok az üzenetet.
Hát ez lenne az:
http://www.youtube.com/watch?v=OZBWfyYtYQY&feature=fvwrel
A videó végére érve eltűnik minden kétségetek és nem lesznek kérdéseitek.
Gyermekeim, a hit a kulcsa mindennek.
További szép estét!
Csak nem valami gondod van?
Nem is értelek, a komoly válaszok után mire vártál?
Fogarasi Úr!
A Tanács ezúttal nem adott engedélyt Önnek az új Ojjektum megépítésére! Kérem, függessze fel tevékénységét!
Polgár... hivatelmester Jenő
kérdező
a te agyad egy nagy katasztrófa
számunka meg az ilyem bunkerépítő,kaja felhalmozó elmebetegek felértek egy meteor becsapódással
Hehe, csak most olvasom ezt a kérdést, de tudtam, hogy kamu.
Nincs, aki ezt a világvégés hülyeséget elhiszi, főleg nem, aki így készülne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!