Szerintem érdemes, de csak reggel, amikor kell sok szénhidrát :)
2011. jún. 27. 20:04
3/11 anonim válasza:
És mondjuk reggel szerinted miért érdemes cukrot enni a diétában ami gyorsan felszívódik?:O
2011. jún. 27. 20:07
4/11 anonim válasza:
Néha eheted, csak ne mindig az legyen a reggelid. Pl heti 1-2x belefér, de mivel tényleg sok a hozzáadott cukor, így nem a legjobb ch forrás... Néha én is eszem az erdei gyümölcsöset, mert szeretem, tényleg néha:-D
2011. jún. 27. 20:09
5/11 anonim válasza:
Doh, abba nem csak cukor van, hanem sok más, ami fontos az embernek. Reggel fontos a szénhidrát, mert energiát ad a nap folyamán.
2011. jún. 27. 20:10
6/11 anonim válasza:
Azért ajálnják a zabpelyhet reggelire mert az lassanfelszívódó és az ad energiát,ne ma cukor ami megdobja az inzulint aztán félóra múlva leesik és zabálni akarsz..-.-'
2011. jún. 27. 20:12
7/11 anonim válasza:
Ha vitamint akarsz, akkor gyümölcsöt egyél. Az, ami a kekszben van, meg van aszalva, meg van sütve, nincs már abban egy csepp vitamin sem. Jobban jársz, ha veszel egy marék meggyet és azt eszed meg.
Ha szereted a jó reggeltet, akkor azért edd, mert szereted. De ne áltasd magad, nincs benne semmi jelentős vitamin, és egyáltalán nem is fogyókúrás.
2011. jún. 27. 20:12
8/11 anonim válasza:
Szerintem sincs benne semmi vitamin vagy rost és ha mégis azt reggeliznél, akkor NE CSAK azt, mert az is egy hülyeség, hogy "délig tartó lendület". Pár szelet keksztől? -.-"
2011. jún. 27. 20:17
9/11 anonim válasza:
"délig tartó lendület" na ja:-D
Kb fél óra a hatóideje:-D
2011. jún. 27. 20:20
10/11 anonim válasza:
Nem tudom leírták-e már előttem (nem olvastam el a válaszokat), de a jóreggeltbe gyorsan felszívódó szénhidrát van, ezért fél óra múlva farkaséhes leszel.
Ráadásul tele van cukorral.
Ha nagyon kívánod, reggelihez egyél 1-2 db-ot, de szerintem egy egész csomagnyit ne nagyon..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!