Milyen ételeket érdemes a bunkerben raktározni amik sokáig elállnak, de egészségesek is?
A kérdés furának tűnhet. Olyan ember vagyok aki hisz a világvégében (igazából nem a végében hiszek/hiszünk, hanem abban, hogy egy nagy katasztrófa fog történni).
Szóval nyáron nekiálltam egy bunkerépítésének amit most fejeztem be, és mivel eddig az ételnek csak egy részét szereztük be itt az ideje beszerezni a másik részét.
A feleségem a nyár folyamán rengeteg befőttet készített ami kb. 4 hónapra tartana ki, de viszont ezek javarészt gyümölcsök és zöldségek így hiányoznak a húsfélék, gabonafélék és tejtermékek. A befőtteken kívül még beszereztem 3 raklapnyi májkrémet, ami kb. 1600 db.
Az érdekelne, hogy szerintetek a húsféléket, hogy lehetne hűtés nélkül tárolni úgy, hogy ne romoljon meg, ill. milyen gabonaféléket érdemes beszerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Egy villamos mérnöki és építész mérnöki diploma megszerzése után (igen veheted felvágásnak is) nem érzem úgy, hogy valami baj lenne az elmémmel.
Nem hiszem, hogy nagyobb hit kell ahhoz, hogy ebben higgyek mint ahhoz, hogy hétvégente bemenjek egy templomba és egy fából összetákolt kereszthez imádkozzak vagy ami még jobb a semmihez.
Mi több, sokkal nagyobb a statisztikai (logikai) esélye annak, hogy egy katasztrófa fog bekövetkezni (nem feltétlenül természeti, lehet az gazdasági vagy betegség). A történelem során többször bekövetkezett, a technikai fejlettség nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!