Milyen ételeket érdemes a bunkerben raktározni amik sokáig elállnak, de egészségesek is?
A kérdés furának tűnhet. Olyan ember vagyok aki hisz a világvégében (igazából nem a végében hiszek/hiszünk, hanem abban, hogy egy nagy katasztrófa fog történni).
Szóval nyáron nekiálltam egy bunkerépítésének amit most fejeztem be, és mivel eddig az ételnek csak egy részét szereztük be itt az ideje beszerezni a másik részét.
A feleségem a nyár folyamán rengeteg befőttet készített ami kb. 4 hónapra tartana ki, de viszont ezek javarészt gyümölcsök és zöldségek így hiányoznak a húsfélék, gabonafélék és tejtermékek. A befőtteken kívül még beszereztem 3 raklapnyi májkrémet, ami kb. 1600 db.
Az érdekelne, hogy szerintetek a húsféléket, hogy lehetne hűtés nélkül tárolni úgy, hogy ne romoljon meg, ill. milyen gabonaféléket érdemes beszerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Egy villamos mérnöki és építész mérnöki diploma megszerzése után (igen veheted felvágásnak is) nem érzem úgy, hogy valami baj lenne az elmémmel."
Olyan nagyon leszarom, milyen diplomád van. Akkor is baj van az elméddel, ha ezt elhiszed. Plusz, ha olyan katasztrófa lenne, ami az egész világot érintené, és sújtaná, attól nem védene meg a bunker.
ha egy valódi katasztrófa lesz, és nem lesz az embereknek élelme, akkor ölni is, gyilkolni is fognak, pusztán hogy a tartalékaidat megszerezzék.
egy valódi katasztrófa esetén az emberből kijön az állat a túlélés érdekében, ezért nem leszel néhány konzervvel kisegítve, ugyanis az első erősebb, agresszívabb, puskával vagy pisztollyal rendelkező ember kinyír téged a kajákért.
elsősorban arra kell felkészülnöd, hogy akik azonnal neked indulnak, azok ne tudjanak megölni. ez az első. minden csak másodlagos.
"Örömmel veszem észre, hogy egyes emberek számára könnyebb kötözködni mint sem megkímélni másokat felesleges válaszoktól."
De sajnos minket senki nem kímél meg a felesleges kérdésektől.
Nem hinném, hogy a tél közepén bármi is megromlana. :D Amúgy mekkora az a bunker? Mindent kiáll? Aszteroidabecsapódás esetén nem dől szét, robban fel, vagy gyullad meg? Ólomfalat építettél bele sugárzás esetére? Álcázva van a reptoidok ellen? Vízálló? Légmentesen zár? Világítást, fűtést hogy oldottad meg? Áram van benne?
Fapuma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!