Lehetséges, hogy a 3 éves fiam szellemet lát?
Én inkább szélesLÁTÓ körnek hívnám, a két eshetőség nem zárja ki egymást.
Ki ne félt volna egy ijesztően vetülő árnyéktól gyerekkorában?
A szkeptikusoknak még annyit, nem mondjátok már hogy egy statikus árnyék ami jobb esetben mindig ott van és nem mozog, az úgy kitudja borítani a gyereket hogy "halálsikolya" legyen.
"Kérdeztem,hogyan bántja?Erre azt mondta,hogy mindig felébreszti."
Egy árnyék feltud ébreszteni?
"ráfeküdt és bántani akarta""plafonon lebeg és bántani akarja őt"
Ennyire sok fény van abban a szobában hogy ennyiféle árnyék legyen benne ami ráadásul még kifejezetten bántani is akarja?
Sosem aludt jól a szobájában, akkor mondjuk nem is értem miért ő alszik ott, próbáljátok ki a cserét.
De ne mond azt a gyereknek hogy nincs ott semmi, mert szegény nem fogja érteni hogy miért nem hisz neki a saját anyja és ettől még jobban be depizik.
Ha jelzőfény ellenére mégis látni fog valamit, akkor azt írd le kedves kérdező hogy a szkeptikusok is bizonyságot kapjanak.
"Egy árnyék feltud ébreszteni? "
Akkor most jön a húszforintos kérdés:
Mit tud csinálni egy szellem? És mit nem?
Vigyázat! Becsapós!
Neki is hasonló problémája van: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3680473..
Keres fel és beszéljétek meg.
Keress meg egy szimpatikus parapszichológust, vagy papot.
Papot kevésbé hiszem de szerintem azok megtudjak oldani.
Én tíz éves vagyok.Gyakran láttam ilyeneket.Aztán arra gondoltam van egy kiskutyánk és ő majd megvéd.(Akkora volt mint az öklöm de úgy nézett ki mint egy oroszlánkölyök)!
Szóval arra gondoltam hogy az oroszlánok nagyon erősek.
Attól kezdve soha sem jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!