Soha nem aludt jól a szobájában,mindig nyugtalan volt.Erre tegnap elkezdte mesélni,hogy van a szobájában egy bácsi,aki a plafonon lebeg és bántani akarja őt.Kérdeztem,hogyan bántja?Erre azt mondta,hogy mindig felébreszti.MA éjjel is rosszul aludt,bent voltam a szobájában.Egyszercsak velőtrázó sikitásra ébredtem,a gyerek ordtitott,mint a sakál,hogy mi az a fekete az ágyában?Gyorsan áthoztam a mi szobánkba,ahol kb 3 perc alatt elaludt(a szobájában másfél órát vergődött).Reggeli után be kellett menni a szobájába megnézni,hogy nincs ott a fekete és nagyon örült neki.És mutatta,hol volt a fekete és mondta,hogy ráfeküdt és bántani akarta.
Mert biztos egész nap a szellemekről meg démonokról beszélsz szerencsétlen gyereknek. Biztos te is ilyen Veronika-féle ezo mániás vagy.
2012. nov. 21. 20:26
22/39 anonim válasza:
Szokott a TV-ben mesét nézni a fiad? Ha igen, akkor ne csodálkozz ha rémálmai vannak! A mai mesék legtöbbje ijesztő egy kicsi számára.
2012. nov. 21. 22:20
23/39 anonim válasza:
#22 a régi mesék is azok voltak. gondolj a nagymama megevésére vagy jancsi és juliska által élve megsütött boszira :) úgy tűnik a gyerekek ezt tudják kezelni elég jól.
2012. nov. 21. 22:46
24/39 anonim válasza:
Kérdező, mit szólsz a kommentekhez?
2012. nov. 21. 23:10
25/39 anonim válasza:
Hiába kérdezed, már megették őket a szellemek.
2012. nov. 22. 10:56
26/39 anonim válasza:
A 3 éves fiadnak nyitva van a 3.szeme illetve látja az aurát és a szellemeket, lényeket.
Minden kisgyerek 3-5 éves koráig, látja ezeket a dolgokat.
Csak aztán ez a képesség elveszik, mert a szülök ki nevelik belőlük. Sajnos rossz úton haladunk, mi emberek :D
2012. nov. 22. 12:49
27/39 anonim válasza:
Előző, szerintem neked az első meg a második szemed sincs kinyitva, azért írsz ilyen hülyeségeket.
2012. nov. 22. 15:20
28/39 anonim válasza:
"Sajnos rossz úton haladunk, mi emberek :D"
Csak te...
2012. nov. 22. 17:00
29/39 anonim válasza:
Mindenki láthatott csak pontosan ez a materialista szkeptikus hozzáállás, amit belénk is neveltek ezt elnyomta.
Ugyan így mi elnyomjuk a mi gyerekeinket.
Legjobb példa ez a fórum 10/8 azt sem érti miről beszélsz csak vaktában elítélnek, hát azért mert ők maguk is vakok szellemileg.
Persze lehet csupán árnyék is, hagyj égve egy őrfényt úgy hogy ne legyenek árnyékok a szobában.
2012. nov. 22. 19:47
30/39 anonim válasza:
Vakok vagyunk a szellemi dolgokra. :)
De ha praktikus tanácsot kell adni, akkor azért te is azt mondod, hagyjon égve valami enyhébb fényforrást. Ennyit a "spirituális látás" hasznáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!