Azoktol kerdeznem, akik mar "felvilagosultak", hogy kepesek visszazokkeni a normalis kerekvagasba?
Igen ott a pont...a melyponton...hahhaha ez most jol jott ki... ;)
A godorbol mar csak felfele vezet az ut. Titeket is merhetetlen szegyenerzet fogott el a semmisegekert is?
ereztetek mar ugy magatokat, hogy nyitott konyvek vagytok?:) vagy hogy Ti olvastok mas gondolataiban? pedig nem , de a feeling es az eredmeny ugyanaz.hmmm.;)
Ó igen, a szégyen. Régen semmi ilyesmit nem éreztem, aztán elborított.
Azt nem gondolom, hogy én nyitott könyv lennék az átlag előtt, viszont ez a "gondolatolvasás" nagyon megy. Az a röhej, hogy elég fogyatékos vagyok a kapcsolatok kezelésében, viszont szinte mindenkinek a mélyére látok. Ösztönösen általánosítok és be szokott jönni. Tudom, ki mikor hazudik és miért, hogy mi a valódi motiváció egy-egy dolog mögött és nagyon nem szeretik, ha ezzel szembesítem őket, bár pont emiatt szokták érezni, hogy valami mély kapocs van köztünk, közben szinte mindenkivel ilyen vagyok.
Ehez még hozzájön az is hogy mélyebb kapcsolatba kerülsz önmagaddal és bármilyen kérdésedre választ tudsz kapni:)
Persze viszonylag nagy árat kell fizetni ezekért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!