Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azoktol kerdeznem, akik mar...

Azoktol kerdeznem, akik mar "felvilagosultak", hogy kepesek visszazokkeni a normalis kerekvagasba?

Figyelt kérdés
Ha rajossz h mi miert van, mi az elet ertelme, semmi sem az aminek latszik, meg szinhaz az egesz vilag eleterzesed van , hogy vagy kepes ugyanugy letezni? es oke felfoghatod ezek utan azt h az eleted ertelme mar csak az hogy masoknak is utass mutat, de akkor ok is rajonnek h semmi ertelme nincs az egesznek.Szoval belerangatod oket is a sajat vilagodba es olyan mint a jarvany.Mar csak az kerdes melyk az igazi boldogsag elni a szinhazban tudatlanul de elvezni az jatszma adta oromoket vagy tudni h szinhaz az egesz es tudatosan elemezni es megprobalni igy is oromod lelni benne, viszont hogy lehet ugy elvezni az eletet ha tudod h az egesznek nincs ertelme?!

2012. okt. 3. 19:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt sok időm gondolkozni, talán egy hatalmas mélypont kell ahoz hogy valaki igazán rájöjjön ki is ő.
2012. okt. 3. 20:11
 22/63 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Mátrix mind a három részét, abban minden benne van, sőt még több is !
2012. okt. 3. 20:13
 23/63 A kérdező kommentje:

Igen ott a pont...a melyponton...hahhaha ez most jol jott ki... ;)

A godorbol mar csak felfele vezet az ut. Titeket is merhetetlen szegyenerzet fogott el a semmisegekert is?

ereztetek mar ugy magatokat, hogy nyitott konyvek vagytok?:) vagy hogy Ti olvastok mas gondolataiban? pedig nem , de a feeling es az eredmeny ugyanaz.hmmm.;)

2012. okt. 3. 20:24
 24/63 anonim ***** válasza:
Mérhetetlen szégyenérzet apróságokért, ilyesmik is benne vannak.Egyébként az elején nehezebb "visszailleszkedni" de ez természetes, ha már eljutottál eddig a pontig nincs visszaút, szépen lassan tudatosul benned az életed minden területén és független tudsz lenni másoktól.
2012. okt. 3. 20:27
 25/63 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te csaj vagy?:D
2012. okt. 3. 20:27
 26/63 anonim ***** válasza:
Annyira örülnék, ha tudnám miről beszéltek :)
2012. okt. 3. 20:29
 27/63 A kérdező kommentje:
miert kerdezed?:)csak nem ismerjuk egymast?a kerdesben a valasz:)
2012. okt. 3. 20:31
 28/63 anonim ***** válasza:

Ó igen, a szégyen. Régen semmi ilyesmit nem éreztem, aztán elborított.

Azt nem gondolom, hogy én nyitott könyv lennék az átlag előtt, viszont ez a "gondolatolvasás" nagyon megy. Az a röhej, hogy elég fogyatékos vagyok a kapcsolatok kezelésében, viszont szinte mindenkinek a mélyére látok. Ösztönösen általánosítok és be szokott jönni. Tudom, ki mikor hazudik és miért, hogy mi a valódi motiváció egy-egy dolog mögött és nagyon nem szeretik, ha ezzel szembesítem őket, bár pont emiatt szokták érezni, hogy valami mély kapocs van köztünk, közben szinte mindenkivel ilyen vagyok.

2012. okt. 3. 20:36
 29/63 A kérdező kommentje:
jahjah a bizonyos tukormutatas, neha buntudatom van , pedig akaratlanul turkalok bennuk:( a hazugsagvizsgalo receptorom hitelessegeben meg ketelkedek:)) fejlesztes alatt...de latom valaki mar hasznalja is.Mondjuk jobb is...
2012. okt. 3. 20:43
 30/63 anonim ***** válasza:

Ehez még hozzájön az is hogy mélyebb kapcsolatba kerülsz önmagaddal és bármilyen kérdésedre választ tudsz kapni:)

Persze viszonylag nagy árat kell fizetni ezekért.

2012. okt. 3. 20:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!