Azoktol kerdeznem, akik mar "felvilagosultak", hogy kepesek visszazokkeni a normalis kerekvagasba?
Figyelt kérdés
Ha rajossz h mi miert van, mi az elet ertelme, semmi sem az aminek latszik, meg szinhaz az egesz vilag eleterzesed van , hogy vagy kepes ugyanugy letezni? es oke felfoghatod ezek utan azt h az eleted ertelme mar csak az hogy masoknak is utass mutat, de akkor ok is rajonnek h semmi ertelme nincs az egesznek.Szoval belerangatod oket is a sajat vilagodba es olyan mint a jarvany.Mar csak az kerdes melyk az igazi boldogsag elni a szinhazban tudatlanul de elvezni az jatszma adta oromoket vagy tudni h szinhaz az egesz es tudatosan elemezni es megprobalni igy is oromod lelni benne, viszont hogy lehet ugy elvezni az eletet ha tudod h az egesznek nincs ertelme?!2012. okt. 3. 19:13
11/63 A kérdező kommentje:
En pontosan ugyanigy ereztem elotte, akkor se lattam az ertelmet, mert mindig nagyobb dolgokban, osszefuggesekben gondolkodtam es azt gondoltam es hittem hogy igenis lenni-e kell ertelmenek.Most hogy megvan a valasz , a csattano az hogy ugyanugy nem latom.Mivel h nincs ,azonkivul h probald megismerni magad es tapasztalj, aminek sosincs vege, mert vegtelen az egesz...szoval jatszunk egy jatszmat aminek se eleje se vege szo szerint.Neha csak ugy erzem az az egyetlen szorakoztato hogy rohogjek sajat magamon es persze atobbi emberen is, hiszen bennuk is csak magamat latom.Legyen az egy falusi tehenpasztor vagy egy kardiologus.Ez am az izgalom..pffff.
2012. okt. 3. 19:52
12/63 anonim válasza:
Hihetetlenül toleráns vagyok. Talán az egyetlen dolog, ami kiveri a biztosítékot, ha a másik ember ítélkezik, minden mást elnézek. Viszont nem tudom őket kezelni. Vagy befogom a szám vagy belemegyek egy vég nélküli vitába, egyik sem tűnik jó megoldásnak... Eleinte leálltam mindenkivel beszélgetni, de mára ott tartok, hogy inkább ne szóljanak hozzám. Akikkel ki tudok jönni, azoknak elveszem az életkedvét. Csak azok bírják a hozzáállásom, akik alapból ilyenek, akik koppannak, őket meg szokta viselni.
13/63 anonim válasza:
És ti, akik már rájöttetek...hogy sikerült?
14/63 A kérdező kommentje:
eskuszom nem hazudok, meg nevtelenul se, de most mar ertem miert beszel mindenki a matrixrol vagy legalabbis sokat mondoan emlegetik.De en nem lattam a filmet! es csak annyit tudok belole hogy ket pirulabol kell valastzani, de akkor tenyleg nem en vagyok bolond.De en is levezettem magamban, mondjuk az agyam elegge kikeszult.Szoval ennyi erovel barki aki ilyen mint en megirhatta volna a storit.
2012. okt. 3. 19:56
15/63 anonim válasza:
Én is mindenkiben magamat látom és ezt meg is érzik. Elsőre nagyon szoktak szeretni.
16/63 anonim válasza:
Kedves kérdező, az életnek nincs értelme kivéve ha te magad adsz neki:) Attól még hogy ezt tudod kipróbálhatsz megélhetsz dolgokat, csupán már nem veszed olyan komolyan az életet.Valamint ha ezt megérted nem ítélkezel másokon.
17/63 A kérdező kommentje:
Nekem eleg fiatalon sok mindenen at kellett mennem, aztan a sok elettapasztalatom utan volt egy majdnem egy eves idoszakom gondolkodni az eletemen, a sorsomon, a vilagon az embereken , szoval meditaltam meg filoztam es azt igy folyamatban. es a sok gondolkodas meghozta a gyumolcset...muhaha jah az utolso loketet mas adta meg.De az mar tenyleg csak utolso volt.Es itt nem is reklamoznam.Aki erti , az erti;)
2012. okt. 3. 20:01
18/63 A kérdező kommentje:
amugy valoban.Ez igaz tenyleg nem tudom mar komolyan venni tobbe az eletet.De ez nem azt jelenti h nem tisztelem...:)
2012. okt. 3. 20:04
19/63 Antimod válasza:
Nem vagyok felvilágosult, legalábbis semmiképp sem tartom magamat annak. De előrébb tartok, mint akár egy éve.
Mostanában élem meg főleg a világot színházként. Néha mulattat, mennyire beleélik magukat az emberek tényleg semmiségekbe, amitől nem függ a megélhetésük, örömük-bánatuk. De én sokszor nem vagyok erre képes, nem érintenek már meg mélyen mondvacsinált problémák.
Igyekszem abban értelmet lelni, hogy próbálom megélni azt, ami körülöttem folyik, segíteni másoknak, mikor szükségét érzem, és főleg nem nehezíteni a többiek boldogulását, fejlődését. Persze megvan a magam kis színháza is, hogy színesítse az itt töltött időt. :) És persze még pláne van hova fejlődni, és az a jó, hogy tudom is, mik a gyengéim, merre tovább.
20/63 anonim válasza:
Nekem is volt pár évem gondolkodni, mert volt szerencsém megtapasztalni, hogy semmi sem olyan, ahogy azt előtte hittem. Régebben folyamatosan össze voltam zavarodva, most hogy nagyjából kitisztult a kép, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem és már semmin nem lepődöm meg szinte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!