Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azoktol kerdeznem, akik mar...

Azoktol kerdeznem, akik mar "felvilagosultak", hogy kepesek visszazokkeni a normalis kerekvagasba?

Figyelt kérdés
Ha rajossz h mi miert van, mi az elet ertelme, semmi sem az aminek latszik, meg szinhaz az egesz vilag eleterzesed van , hogy vagy kepes ugyanugy letezni? es oke felfoghatod ezek utan azt h az eleted ertelme mar csak az hogy masoknak is utass mutat, de akkor ok is rajonnek h semmi ertelme nincs az egesznek.Szoval belerangatod oket is a sajat vilagodba es olyan mint a jarvany.Mar csak az kerdes melyk az igazi boldogsag elni a szinhazban tudatlanul de elvezni az jatszma adta oromoket vagy tudni h szinhaz az egesz es tudatosan elemezni es megprobalni igy is oromod lelni benne, viszont hogy lehet ugy elvezni az eletet ha tudod h az egesznek nincs ertelme?!

2012. okt. 3. 19:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

Én is turkálok bennük meg manipulálom őket, de ez nem szándékos, csak nem tudok leállni. Néha rosszul vagyok magamtól.

A hazugságvizsgáló úgy működik, hogy mivel a "gondolatolvasás" miatt elképesztő mennyiségű ember érezte, hogy be kell vallania nekem valami sz*rt, mert én valami különleges lény vagyok, így felismerem azokat, akiknek szintén van mit rejtegetniük. Minél magabiztosabban ismertem fel, ha valakinek tényleg van valami bűne, annál érzékenyebb lettem az enyhébb dolgokra is. Halálosan fárasztó... meg így nem lehet kapcsolatokat kialakítani.

2012. okt. 3. 20:50
 32/63 A kérdező kommentje:
Jah felteszed a kerdest magadnak es magad megvalaszolod.Ismeros...Mintha skizo lennel....telibe.Neha azon agyalok hogy akik a pszichiatrian vannak , lehet nem is olyan hulyek , mert arra mar rajottem nem en vagyok a bolond.Bar a normalis relativ es en csak visszhangzok..Te milyen arra gondolsz? Boldogtalansag? Unalom? Hulyenek neznek? Depresszios leszel?vagy tenylegesen mego"ru:lu:nk?vagy micsoda?
2012. okt. 3. 20:52
 33/63 A kérdező kommentje:
74 % os en behalok neked, nekem van egy ilyen ismerosom es o is ilyen mint mi, de o mar nagyon vagja mik vannak, a maister.na hat nala szoktam azt erezni mint amilyen Te is vagy...na de no para, en is rajta vagyok...:)ami kesik meg csak nem jott el:)
2012. okt. 3. 20:57
 34/63 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Nincs értelme?

Az egész teremtés a megvilágosodásra vár,tulajdonképpen a saját teremtésed visszavonására!Amennyiben a világot az eddigi rögzült ideák helyett a "legyen"-re bízod,egy egészen új,eddig nem ismert világ kerül eléd!A saját világodba senkit nem rángathatsz be,mert az egós működés lenne!E nélkül is özönlenek az emberek a környezetedbe,a nélkül,hogy tudnák,miért keresik a társaságod!Ezzel együtt,akinek a benned megnyilvánuló harmónia nem tetszik,-és ezek évtizedes barátok is lehetnek,-simán elpártolnak mellőled!Amennyiben tényleg a megvilágosodás felé tartasz,tisztában vagy az okaival!

Egyébként a Mátrix jó tanmese!A kérdés az,hogy ezt kifelé vagy befelé értelmezed-e?Külső valóságként vagy belső valóságként értelmezed-e?Smith ügynök az egós elme és az általa kreált fantomvilág,amelyet a gondolataival,érzelmeivel azonosult ember "él"!Bár,ma már ezt inkább fantoméletnek vagy egy élet jellegű halálnak neveznék!

Az egós elme és a kényszeres gondolkozás helyre tétele nem egyszerű,de mögötte egy egészen új világ tárul fel!

2012. okt. 3. 21:32
 35/63 A kérdező kommentje:
Pietrosol Te mindig jo valaszokat adsz.Termeszetesen tisztaban vagyok ( azt gondolom) az okaival.A legyen fogalmaval pedig eppenseggel ket nappal ezelott agyaltam pont.azt hiszem korulbelul egyre gondolunk.:) Na igen es megadtad a kerdesemre a valaszt talan...en is ugy gondolom, nem vonhatok senkit ebbe bele, ha o nem akarja...de gondolom ha valakinek erre van szuksege azt eszre kell vegyem? ugye?
2012. okt. 3. 21:38
 36/63 anonim ***** válasza:
Valóban nem árt egy ismeretségi kör csere sem:) Bár ez magától megtörténik.
2012. okt. 3. 21:39
 37/63 A kérdező kommentje:
jahjah megtortenik....;)meg kell h tortenjen...mondjuk az a fura hogy mostanaban megtalalnak regi baratok akik eddig mintha elfelejtettek volna...micsoda egybeesesek.Valamit biztos jelent...csak meg nem jottem ra.
2012. okt. 3. 21:45
 38/63 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy onzetlenne tudjon valni az ember( bar en ebben ketelkedek, de nem elkepzelhetetlennek tartom )Ugyanis az elso es legfontosabb lepes h az ember felterkepezze magat, ez pedig idot vesz el masoktol, a figyelmedet onzo modon ha ugy tetszik magadra forditod.Viszont ha az onismeret kello keppen jol sikerult, akkor onnan mar az ut az onzetlensegbe esegyeb magasztos eszmekhez vezet.
2012. okt. 3. 21:50
 39/63 A kérdező kommentje:
Most mar tenyleg ugy erzem a matrixot meg kell neznem.
2012. okt. 3. 21:52
 40/63 anonim ***** válasza:
akkor él igazán az ember mikor tudatosan él...
2012. okt. 3. 21:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!