Azoktol kerdeznem, akik mar "felvilagosultak", hogy kepesek visszazokkeni a normalis kerekvagasba?
Én is turkálok bennük meg manipulálom őket, de ez nem szándékos, csak nem tudok leállni. Néha rosszul vagyok magamtól.
A hazugságvizsgáló úgy működik, hogy mivel a "gondolatolvasás" miatt elképesztő mennyiségű ember érezte, hogy be kell vallania nekem valami sz*rt, mert én valami különleges lény vagyok, így felismerem azokat, akiknek szintén van mit rejtegetniük. Minél magabiztosabban ismertem fel, ha valakinek tényleg van valami bűne, annál érzékenyebb lettem az enyhébb dolgokra is. Halálosan fárasztó... meg így nem lehet kapcsolatokat kialakítani.
Szia!
Nincs értelme?
Az egész teremtés a megvilágosodásra vár,tulajdonképpen a saját teremtésed visszavonására!Amennyiben a világot az eddigi rögzült ideák helyett a "legyen"-re bízod,egy egészen új,eddig nem ismert világ kerül eléd!A saját világodba senkit nem rángathatsz be,mert az egós működés lenne!E nélkül is özönlenek az emberek a környezetedbe,a nélkül,hogy tudnák,miért keresik a társaságod!Ezzel együtt,akinek a benned megnyilvánuló harmónia nem tetszik,-és ezek évtizedes barátok is lehetnek,-simán elpártolnak mellőled!Amennyiben tényleg a megvilágosodás felé tartasz,tisztában vagy az okaival!
Egyébként a Mátrix jó tanmese!A kérdés az,hogy ezt kifelé vagy befelé értelmezed-e?Külső valóságként vagy belső valóságként értelmezed-e?Smith ügynök az egós elme és az általa kreált fantomvilág,amelyet a gondolataival,érzelmeivel azonosult ember "él"!Bár,ma már ezt inkább fantoméletnek vagy egy élet jellegű halálnak neveznék!
Az egós elme és a kényszeres gondolkozás helyre tétele nem egyszerű,de mögötte egy egészen új világ tárul fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!